Horoscop urania 2019 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2019, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania

Horoscop Urania Fecioara


(23 August - 22 Septembrie)


Dieta Zodiacala pentru Fecioara

Dupa parerea astrologilor, Fecioara nu uita sa aiba grija de ea, o singura problema exista: acesti nativi au o pasiune patologica pentru dulciuri. Din aceasta cauza, Fecioarele ba incep sa tina cure de slabire extreme si tot felul de proceduri de curatare a organismului, ba mananca ciocolate fara numar ca dupa aceea sa se infometeze din nou. Prin urmare, organismul infometat aduna bucuros kilograme in plus “ca rezerva”, si dupa aceea se chinuie iar sa supravietuiasca foametei ca la un moment dat sa se napusteasca asupra deliciilor.

In acelasi timp, Fecioara s-ar putea mentine in forma prin separarea alimentelor sau prin alegerea alimentelor sanatoase pe care sa nu le mai schimbe. Acest lucru, in primul rand, invata organismul sa se obisnuiasca cu un regim si, in al doilea rand, il ajuta sa consume uniform caloriile, fara sa le depoziteze sub forma de grasime.

In ceea ce tine de efort fizic, putem da un sfat: in loc sa se suprasolicite din cand in cand cu greutati, ar fi mai bine sa aiba grija in permanenta de corpul lor. Ar putea face jogging, exercitii de modelare. Dansul, de asemenea, ar fi o optiune.

Cura de slabire astrologica pentru Fecioara: carne de vita sau miel la gratar, nuci, piersici si caise, mazare, fasole, varza, telina.


Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...

S-ar putea sa-ti placa: