Zodiac ChinezescZodiac Chinezesc
AstrologieAstrologie
Compatibilitati in dragosteCompatibilitati
AstrogramaAstrograma
NumerologieNumerologie
Anul 2023Anul 2023
Anul 2022Anul 2022
Zodia Fecioara Horoscop Fecioara (23 August - 22 Septembrie)

Dieta zodiacala pentru Fecioara

Dupa parerea astrologilor, Fecioara nu uita sa aiba grija de ea, dar are totusi o problema: acesti nativi au o pasiune patologica pentru dulciuri. Din aceasta cauza, Fecioarele ba tin cure de slabire extreme si fac la tot felul de proceduri de curatare a organismului, ba mananca ciocolate fara numar ca dupa aceea sa se infometeze din nou. Prin urmare, organismul infometat aduna bucuros kilograme in plus “ca rezerva”, si dupa aceea se chinuie iar sa supravietuiasca foametei ca la un moment dat sa se napusteasca asupra deliciilor.

Fecioara s-ar putea mentine in forma prin separarea alimentelor sau prin alegerea alimentelor sanatoase pe care sa nu le mai schimbe. Astfel, va reusi, in primul rand, sa-si obisnuiasca organismul cu un regim, iar in al doilea rand, il va ajuta sa consume uniform caloriile, fara sa le depoziteze sub forma de grasime.

In ceea ce tine de efort fizic, le putem da nativilor din aceasta zodie urmatorul sfat: in loc sa se suprasolicite din cand in cand cu greutati, ar fi mai bine sa aiba grija de corpul lor in permanenta, facand jogging, de exemplu, sau exercitii de modelare. Dansul, de asemenea, ar fi o buna optiune.

Cura de slabire astrologica pentru Fecioara: carne de vita sau miel la gratar, nuci, piersici si caise, mazare, fasole, varza, telina.