Horoscop urania 2019 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2019, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania

Horoscop Urania Fecioara


(23 August - 22 Septembrie)


Cum il cuceresti pe Fecioara?


O abordare stiintifica

Daca ai hotarat sa cuceresti barbatul Fecioara, nu te grabi. E foarte concret, si asemenea unui savant, imparte femeile in cele cu care ar putea avea o relatie armonioasa si in cele cu care nu ar putea avea nimic.

Barbatul Fecioara se va interesa probabil de trecutul femeii, de aceea ar trebui sa-i povestesti cat mai frumos biografia. Ii va placea sa comunice cu o femeie cu care poate vorbi despre lucruri generale – de exemplu, despre serviciu.

Adesea, barbatul Fecioara este retinut in exteriorizarea sentimentelor, de aceea nu iti poti da seama de seriozitatea lui in relatie, decat printr-o analiza a comportamentului fata de tine.

Pentru a-l impresiona pe Fecioara, trebuie sa faci cunostinta cu mama lui, sa te compari cu ea, sa intelegi cum stau lucrurile in familia lui, deoarece acest barbat tinde sa creada ca aleasa trebuie sa semene cu mama lui.

Acuratetea, o abordare serioasa a vietii si o minte ascutita – sunt atu-urile in relatia cu barbatul Fecioara. Trebuie mentionat faptul ca nefiind capabili sa se exteriorizeze, barbatii din aceasta zodie pot fi timizi si pe plan intim.

Evident, nu trebuie sa glumesti, trebuie sa il lasi sa preia treptat initiativa. Cand el se va simti confortabil si sigur pe el, datorita delicatetei tale, atunci el va deveni un bun amant, caruia ii va pasa nu doar de satisfactia proprie, dar si de satisfactia ta.Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...