Zodiac ChinezescZodiac Chinezesc
AstrologieAstrologie
Compatibilitati in dragosteCompatibilitati
AstrogramaAstrograma
NumerologieNumerologie
Anul 2023Anul 2023
Anul 2022Anul 2022
Zodia Fecioara Horoscop Fecioara (23 August - 22 Septembrie)

Horoscop 2022 Fecioara

Previziuni generale

Pentru reprezentantii zodiei Fecioara anul 2022 al Tigrului Negru de Apa va fi o perioada favorabila din mai multe puncte de vedere. Fecioarele se pot baza pe deplin pe guvernatorul anului 2022, care le va ocroti de rele si le va oferi spijin in toate domeniile. Nativii din zodia Fecioara pot incerca un nou loc de munca, pot dobandi abilitati noi, isi pot schimba aspectul fizic si pot face chiar si cele mai nesabuite lucruri. Este o perioada favorabila pentru orice inceputuri noi.

In anul Tigrului, majoritatea reprezentantilor zodiei Fecioara vor avea incredere in propriile forte, vor fi plini de energie si hotarati sa rezolve orice problema. Eforturile pe care le vor depune pentru a-si realiza ideile si planurile le vor fi recunoscute si rasplatite.

Nu va trebui sa-si rezolve problemele singuri, pentru ca intotdeauna vor avea langa ei oameni capabili sa-i ajute si sa-i inteleaga. Impreuna cu cei dragi, Fecioarele vor reusi sa depaseasca cu usurinta orice dificultate.

In prima jumatate a anului 2022, este important ca nativii din zodia Fecioara sa petreaca mai mult timp cu familia si sa acorde mai multa atentie comunicarii cu cei dragi. Momentele impreuna ii vor uni si le vor oferi bucurii si emotii de neuitat.

Vara se anunta a fi destul de agitata din punct de vedere profesional, munca va necesita mult efort si timp. Vestea buna e ca dificultatile intampinate la serviciu vor avea repercusiuni fericite asupra situatiei financiare.

Horoscop 2022 Fecioara: Cariera

Fecioarele sunt firi muncitoare si meticuloase. Anul Tigrului isi propune sa le testeze repetat aceste calitati, incarcandu-i cu sarcini suplimentare.

Dificultatile, care vor aparea in plan profesional primavara, vor fi depasite cu usurinta de nativii acestei zodii. Fecioarele vor beneficia de sustinerea puternica a celor dragi si vor face fata cu succes oricarei provocari.

Din cauza unor neintelegeri, este posibil sa limiteze comunicarea cu colegii sau superiorii. Lipsa unei colaborari productive le poate diminua increderea in propriile forte. Cu toate acestea, astrele ii indeamna pe reprezentantii zodiei Fecioara sa nu bage in seama aceste neplaceri, sa accepte infrangerea cu demnitate, sa depaseasca obstacolele si sa-si urmeze in continuare obiectivele.

La sfarsitul anului Fecioarele se pot astepta la o surpriza placuta – o promovare sau o propunere de afacere care le va permite sa inceapa o noua etapa in cariera.

Horoscop 2022 Fecioara: Bani

Horoscopul pentru anul 2022 le recomanda Fecioarelor sa tina de bani si sa evite cheltuielile inutile mai ales la inceputul anului. Multi nativi din aceasta zodie vor trebui sa depuna eforturi considerabile pentru a-si asigura un venit material stabil.

Situatia se va stabiliza prin aprilie si veniturile vor creste. Vor aparea noi oportunitati de a face bani si Fecioarele vor reusi nu numai sa-si achite datoriile, dar sa si inceapa sa puna bani deoparte.

In lunile de vara cheltuielile vor creste, dar nici veniturile nu vor scadea. Banii vor veni constant si reprezentantii zodiei isi vor putea permite chiar si unele excese.

Cu toate acestea, risipa trebuie redusa, iar banii ar trebui investiti intr-o afacere promitatoare, care sa aduca un profit cert. Rezultatele nu se vor lasa asteptate si spre sfarsitul anului investitia se va amortiza.

Horoscop 2022 Fecioara: Dragoste

Pentru nativii din zodia Fecioara anul 2022 va fi o perioada plina de dragoste si romantism. De la inceputul anului si pana in vara reprezentantii acestei zodii practic se vor scalda in dragostea si atentia persoanelor de sex opus.

Fecioarele vor fi curtate, admirate si laudate. Totul va fi excelent, insa nativii casatoriti trebuie sa aiba grija sa nu se lase atrasi in relatii amoroase. In aceasta perioada, multi reprezentanti ai zodiei Fecioara risca sa fie prinsi in capcana si s-o comita sub influenta emotiilor.

Astrele ii sfatuiesc pe nativii din zodia Fecioara sa nu faca lucruri necugetate, sa dea dovada de o atitudine responsabila in relatia cu sexul opus si sa adauge multa aventura si distractie in viata de familie.

Intre timp, Fecioarele libere se pot arunca fara retineri in aventuri amoroase. Relatiile care se vor lega vor fi pline de pasiune si emotii, si chiar daca nu vor duce la casatorie, le vor permite nativilor din aceasta zodie sa se simta impliniti si fericiti.