Horoscop urania 2019 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2019, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania

Horoscop Fecioara


(23 August - 22 Septembrie)


Barbatul Fecioara

Barbatul Fecioara cauta constant femeia care sa corespunda idealului la care viseaza. Nu trebuie sa-l minti pentru ca se pricepe foarte bine la oameni si vede toate calitatile si defectele lor. Barbatul Fecioara isi doreste o relatie bazata pe sinceritate si egalitate. Intelege perfect ca este destul de greu sa gaseasca o femeie care sa corespunda in totalitate cerintelor lui, dar tot nu va accepta mai putin de atat.

Este destul de greu sa-l faci pe barbatul Fecioara sa se lase condus de sentimente. Uneori, poate sa stea langa tine foarte mult dar sa nu zica absolut nimic despre sentimentele lui. Poti sa crezi ca barbatul Fecioara este un om fara inima. Dar nu este adevarat si femeia, care va avea destula rabdare, se va convinge de asta. In momentul in care barbatul Fecioara isi va da seama ca esti femeia unica pentru el, atitudinea lui se va schimba instant. In inima lui se va aprinde focul iubirii, care va arde fara scantei, caracteristice altor semne zodiacale, dar capabil sa protejeze de orice necaz. Pentru iubita lui, barbatul Fecioara este dispus sa-si sacrifice interesele si sentimentele lui nu se vor stinge pana la sfarsitul vietii.

Barbatul Fecioara nu va da sotiei lui motive sa gelozie si va face tot posibilul s-o scape de suparari si probleme financiare. In acelasi timp, trebuie sa te simta mereu aproape. Barbatul Fecioara intotdeauna va reusi sa te calmeze daca vei fi suparata sau dezamagita, va avea grija de tine ca o asistentamedicala daca nu te vei simti bine fizic. Te vei bucura de atentie si grija din partea lui, daca veti avea tot de ce aveti nevoie, dar cheltuielile nejustificate nu sunt pe placul barbatului Fecioara.

Barbatul Fecioara este foarte sensibil la chestii minore care au un rol important in viata sexului frumos. Nu uita niciodata datele nesemnificative pentru el si importante pentru tine, chiar daca nu intelege de ce sunt importante. In nici un caz, nu te va acuza de infidelitate in public, dar daca va banui ca-l inseli, s-ar putea sa nu-l mai gasesti acasa intr-o zi.

Daca te-ai indragostit de un barbat din aceasta zodie, gandeste-te bine ce-i spui. Barbatul Fecioara nu suporta prostia si lipsa de educatie la fel de mult sau poate chiar mai mult decat nu suporta infamia, vulgaritatea si grosolania.

Barbatii Fecioara nu sunt incantati de ideea de a deveni parinti, ca sa-si arate propriul “eu” nu au nevoie de copii. Din aceasta cauza, familiile lor rareori sunt mari. Si daca totusi se va naste un copil, barbatul Fecioara il va inconjura cu grija lui, pentru ca are sentimentul de obligatie parinteasca foarte dezvoltat. Isi va petrece timpul cu copilul cu placere si va pune accent, in primul rand, pe educatia lui.

Daca cele spuse mai sus nu ti-au schimbat decizia si ai ales totusi sa-ti legi viata cu un barbat nascut in zodia Fecioara, vei avea un sot foarte inteligent, educat si poate nu prea pasional. Este loial, atragator, placut, mai ales cand esti destul de corecta si nu ii bagi in seama greselile si defectele. Sincer sa spun, barbatul Fecioara nu are mai multe defecte decat alti barbati, poate chiar mai putine.Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...