Zodiac ChinezescZodiac Chinezesc
AstrologieAstrologie
Compatibilitati in dragosteCompatibilitati
AstrogramaAstrograma
NumerologieNumerologie
Anul 2023Anul 2023
Anul 2022Anul 2022
Zodia Fecioara Horoscop Fecioara (23 August - 22 Septembrie)

Horoscop Sexual Fecioara

In relatia intima Fecioarele cauta delicatete si pasiune… Poti incerca sexul pe marginea patului. In comparatie cu nativii din alte zodii, reprezentantii zodiei Fecioara sunt mai putin preocupati de controlul ritmului si tempo-ului miscarilor si, prin urmare, vor lasa aceasta responsabilitate pe umerii partenerului. Pentru a ajunge totusi mai repede la culmea placerilor sexuale, Fecioarele nu ezita sa foloseasca autostimularea.

Pozitia Unicorn preferata de nativii zodiei Fecioara

Nativii din zodia Fecioara nu vorbesc in gura mare despre sentimentele lor si nu le permit nici partenerilor sa o faca. Prefera sa-si ascunda relatiile personale de priviri indiscrete. Firea secretoasa a Fecioarelor se observa si in faptul ca intalnirea romantica cu ele se transforma intr-un ritual misterios, care are obligatoriu un preludiu lung. In asemenea momente, Fecioarele nu mai sunt modeste. Nativii din aceasta zodie sunt constienti ca sexualitatea lor ii ameteste pe potentialii parteneri. In plus, nu trebuie sa le vorbesti despre tehnica sexului, iti pot oferi ei singuri informatii complete pe acest subiect.

Farmecul comportamentului sexual al Fecioarei consta deseori in rezistenta pe care o opune partenerului pana in ultimul moment. Daca partenerul reuseste sa o faca sa cedeze, pasiunea ii copleseste pe amandoi si ajung simultan in culmea extazului.

Pozitia Orhideea preferata de nativii zodiei Fecioara

Orgasmul Fecioarei va fi cu atat mai intens, cu cat mai mult va veti stimula oral unul pe celalalt. Sa stii ca nici o zona a nativului din aceasta zodie nu este mai receptiva la mangaieri decat buricul si partea de jos a abdomenului pana la pubis. Atingand aceste zone erogene cu buzele si cu limba, ii vei oferi senzatii extraordinare si vei afla de ce este capabil un astfel de partener. In plus, veti atinge simultan starea de placere maxima.

Pentru senzatii mai intense, puteti incerca pozitia “Unicorn”. Iar in pozitia “Orhideea” nativul din Fecioara va reusi sa-si arate tot potentialul sexual. Apropo, Fecioarele, mai mult decat orice alt semn al zodiacului, iubesc sa organizeze actul sexual dupa placul lor. Sa ia, de exemplu, din cand in cand cate o gura de sampanie si sa serveasca cate o bucatica de somon afumat.


Zone erogene Fecioara

Daca ai ajuns sa faci dragoste cu o Fecioara, nu uita ca zona sensibila a nativilor din aceasta zodie este abdomenul. Incepand de jos si pana la piept totul este o zona erogena. Atingerile cu limba si cu unghiile, mangaierile tandre si atingerile cu parul ii vor oferi senzatii nemaipomenite.

Daca veti merge intai la dus, mangai-o cu burete, sapun si apa calda in zona abdomenului, Fecioara adora sa simta cum curge apa pe abdomen.Cand ajungeti in pat, maseaz-o usor in zona buricului, iar la sfarsit atinge-i buricul cu varful limbii. Efectul dorit nu se va lasa asteptat.