Horoscop urania 2019 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2019, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania

Horoscop Urania Fecioara


(23 August - 22 Septembrie)


Fecioara la volan

Gradul riscului de a face accident: Fecioarele ocupa locul 9 in raiting-ul riscului de a face accident. Ele apasa frana ca sa lase o veverita sa treaca fara sa se gandeasca: oare va reusi sa se opreasca si autoturismul din spate? Fecioara este persoana care nu se cearta cu politistul daca ala este beat. Ea, in schimb, e mereu in forma si cu ochelari – pentru a vedea mai bine. Nu lasa ciubuc la benzinarii, ocoleste fiecare balta si protejeaza mediul inconjurator – supravegheaza teava de esapament. Fara trusa medicala nu iese din casa. Provoaca 10,7% din impacte (mai prost la acest capitol stau numai Capricornii). Daca a facut accident, masina e praf. Daca calca pe cineva – il omoara… Franeaza! Mai ales cand te apropii de intersectii. Si uita-te la drum, nu in oglinda.

Stilul de a conduce: Pe cat e de atenta in viata, pe atat de haotic se comporta cand urca la volan spre spaima altor conducatori. Reguli de circulatie, semnul trecerii de pietoni, prioritatea? Sunt concepte flexibile. Accident? Pai i se poate intampla oricui.

Recomandari pentru cel care “sta langa” sofer: Pentru orice eventualitate schimbati-va soferul.

Automobil: Fecioara ar trebui sa-si ia o Toyota, Honda sau Kia. Un astfel de automobil va bucura mintea unui cumparator priceput. Fecioara il va demonta si il va asambla in mod regulat, si masina tot o sa porneasca…Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...