Horoscop urania 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania

Horoscop Urania Fecioara


(23 August - 22 Septembrie)


Fecioara la Serviciu

Daca il ai ca sef pe nativul din zodia Fecioara, trebuie sa respecti doua reguli de baza: niciodata sa nu gresesti, si sa nu ii spui ca a gresit. Daca vei respecta aceste reguli, vei avea toate sansele sa iti ocupi functia pentru o perioada lunga de timp. Dar numai daca vei accepta faptul lucrului cu o Fecioara in sine. Fecioarele sunt exigente ca Taurii si pretentioase ca Leii. Iti vor analiza tot timpul aspectul fizic, munca, popularitatea intre colegi, dar niciodata nu vei reusi sa corespunzi standardelor unei Fecioare. Vei fi nevoit sa asculti in continuu comentariile sefului Fecioara, care vrea sa faca din tine un angajat perfect.

Seful tau se asteapta ca tu intotdeauna sa ascuti creioanele pentru el, si sa ii pastrezi toate uneltele in ordine cronologica. El iti va rescrie scrisorile, te va atentiona asupra faptului ca trebuie sa faci ordine pe masa, si te va trimite acasa sa te schimbi, daca vei varsa din neatentie o picatura de cafea pe maneca. Nu-l intereseaza problemele tale personale, cu toate ca iti poate povesti cu usurinta despre ale lui. Cu toate amanuntele plictisitoare. Superiorii din zodia Fecioara au obiceiul de a se baga in munca subordonatilor si de a descrie extrem de detaliat cum trebuie facut un lucru sau altul. Ei sunt dominanti, siguri ca au mereu dreptate si surzi la problemele si sentimentele altora. Regulile lor nesfarsite vor duce orice echipa la revolta.

Seful tau Fecioara iti va cere raportul despre cum se respecta regulile, ce se intampla in colectiv, si isi va transmite sarcinile pe cat e posibil, pentru ca este prea ocupat cu treburi de-ale lui. Respectandu-si cu strictete obiceiurile, el mereu va lua masa la aceeasi ora, si va fi prezent la toate reuniunile “celor de sus”. Daca vine vorba despre avansare in cariera, sau daca nativul din Fecioara are nevoie sa se ia o anumita decizie de catre superiori, indiferent de sex, el va recurge la cele mai josnice tehnici de santaj sau manipulare.

Presedintele Dev Lyndon Johnson a spus odata: “Eu n-am treaba cu nici o persoana, daca nu am dosar pe numele ei”. Johnson era renumit pentru presiunea asupra oamenilor de care avea nevoie. Intr-o zi, el a aflat ca unul dintre colegii lui congresisti insurati, avea o amanta, iar Johnson avea nevoie maxima de votul acestuia pentru o lege. Intai, Johnson pur si simplu l-a rugat sa voteze pro. Cand acesta a refuzat, Johnson i-a trimis sotiei lui un buchet mare de flori, apoi a sunat-o, si a invitat-o la cina impreuna cu sotul la Casa Alba. O amenintare extrem de subtila a avut efectul scontat, Lyndon Johnson a primit votul de care avea atata nevoie.

Colegii tai din zodia Fecioara au cele mai ordonate mese. Ei isi petrec tot timpul fie aranjand documentele in ordine, fie pretinzand ca s-au imbolnavit atunci cand este prea mult de lucru. Daca Fecioara va hotara ca vrea sa-ti ocupe functia, este numai pentru ca ea nu crede ca iti meriti salariul, sau pentru ca ii place ca functia ta ofera posibilitatea de a-i pune pe altii sa-ti indeplineasca sarcinile. In acest caz, ea va incerca, fara nici o rusine, sa te discrediteze in fata colegilor, si ii va explica destul de clar superiorului, cum va putea sa imbunatateasca situatia, daca ti-ar ocupa postul. Pentru a-i strica planurile, spune-i direct, ca esti la curent cu manevrele ei si ca colegii te sustin pe tine, si nu pe ea. Mai adauga la acestea ca stii de manipularile ei cu cifrele de vanzari in ultimele doua luni, si ca esti dispus sa impartasesti aceste lucruri si cu seful, in cazul in care Fecioara nu termina cu intrigile.

Pentru a enerva un nativ din Fecioara, vino mai devreme la lucru si muta toate lucrurile de pe masa – pune capsatorul in locul telefonului, iar telefonul – in locul monitorului. Arunca hartiile, care au stat in partea stanga a mesei, in cosul de gunoi, iar in locul lor pune un teanc de plicuri. Daca nu vrei sa fii chiar atat de crud, poti sa te razbuni mai subtil – amesteca toate chitantele, puse frumos in ordine pe masa lui sau a ei. Apoi relaxeaza-te si bucura-te de spectacol, intrucat saraca Fecioara va sta o zi intreaga sa puna totul in ordine.Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...