Horoscop urania 2019 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2019, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania


(23 August - 22 Septembrie)


Horoscop Rautacios Fecioara

Acesti oameni iau viata prea in serios. Putem spune ca au ramas blocati in “corectitudinea” lor. In ceea ce tine de aspectul fizic, Fecioarele incearca sa nu iasa in evidenta intr-un colectiv, se poarta ca toti ceilalti, conform regulilor adoptate de societate, si incearca sa-i convinga si pe altii sa faca acelasi lucru.

Aspiratia exagerata catre o ordine ideala de multe ori se manifesta in cazul Fecioarelor prin fixuri pentru detalii. Ele nu stiu sa gandeasca la nivel global si in mare. In plus, toate Fecioarele, fara exceptie, sunt extrem de gretoase. Au mereu impresia ca pot lua vreo infectie de la cei din jur. Fecioara poate sa ramana flamanda daca va considera ca alimentele nu sunt cele “potrivite”. Ea poate sa spele carnea tocata in 2-3 ape, capsunele sa le clateasca in apa clocotita sau sa-l innebuneasca pe ospatar pretinzand ca are in farfurie “un aliment daunator pentru sanatatea ei”.

Orice ati face, Fecioara intotdeauna va gasi erori, este greu sa obtii laude din partea ei. Ea iubeste mai mult decat oricare altul sa-i critice pe altii, sa le spuna fara jena care sunt defectele lor, sa le tina lectii despre morala, lucruri care ar enerva chiar si cele mai calme persoane.

Avand reputatia unui om care poate sa ajute cu adevarat persoana apropiata, Fecioara este totusi indepartata emotional de oameni, suspicioasa si retrasa. Iar motivul de baza pentru faptul ca odata cu trecerea timpului cei din jur inceteaza sa mai comunice cu ea, este cel mai degraba invidia primitiva pentru succesele altora. Rar cand Fecioara nu se considera neglijata in vreo privinta.

Dar, probabil cea mai enervanta trasatura a acestei zodii – este absenta totala a imaginatiei creative si a simtului umorului. Incercati sa faceti o gluma pe seama Fecioarei – se va supara. Sau spuneti-i bancul: Stau doi purici pe un caine, unu-i spune la celalalt: “Cum crezi, exista viata si pe alti caini?” Dupa ce va asculta, o Fecioara adevarata se va gandi putin si apoi va exclama: “A, am inteles. Puricii vorbesc!”Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...