Zodiac ChinezescZodiac Chinezesc
AstrologieAstrologie
Compatibilitati in dragosteCompatibilitati
AstrogramaAstrograma
NumerologieNumerologie
Anul 2023Anul 2023
Anul 2022Anul 2022
Zodia Fecioara Horoscop Fecioara (23 August - 22 Septembrie)

Horoscop rautacios Fecioara

Nativii din zodia Fecioara iau viata prea in serios. Putem spune ca au ramas blocati in “corectitudinea” lor. In ceea ce tine de aspect fizic, Fecioarele incearca sa nu iasa in evidenta, intr-un colectiv se comporta ca toti ceilalti, conform regulilor adoptate de societate, si incearca sa-i convinga si pe altii sa faca la fel.

Aspiratia exagerata catre o ordine ideala deseori se manifesta in cazul nativilor din aceasta zodie prin fixuri pentru detalii. Fecioarele nu stiu sa gandeasca in mare, la nivel global. In plus, toate Fecioarele, fara exceptie, sunt extrem de gretoase. Au mereu impresia ca pot lua vreo infectie de la cei din jur. Fecioara va alege sa ramana flamanda daca i se va parea ca alimentele nu sunt cele “potrivite”. Poate sa spele carnea tocata in 2-3 ape, sa clateasca capsunile in apa clocotita sau sa-l innebuneasca pe ospatar pretinzand ca are in farfurie “un aliment daunator pentru sanatatea ei”.

Orice ai face, Fecioara intotdeauna va gasi greseli, laude din partea ei se obtin foarte greu. Iubeste mai mult ca oricine sa-i critice pe altii, sa le vorbeasca despre defectele lor, sa le tina lectii despre morala, iar asta-i enerveaza chiar si pe cei mai calmi oameni.

Avand reputatia unei persoane care poate sa ajute cu adevarat pe cineva apropiat, Fecioara ramane totusi distanta emotional fata de oameni, suspicioasa si retrasa. Iar principalul motiv pentru care odata cu trecerea timpului cei din jur inceteaza sa mai comunice cu ea, este cel mai degraba invidia primitiva pe care o manifesta fata de succesele altora. Fecioara rareori nu se considera neglijata in vreo privinta.

O alta trasatura, probabil cea mai enervanta a acestei zodii este absenta totala a imaginatiei creative si a simtului umorului. Incearca sa faci o gluma pe seama Fecioarei – cu siguranta se va supara. Sau spunei-i bancul: Stau doi purici pe un caine, unu-i spune la celalalt: “Cum crezi, exista viata si pe alti caini?” O Fecioara adevarata va sta putin pe ganduri si apoi va exclama: “A, am inteles… puricii vorbesc!”