Zodiac ChinezescZodiac Chinezesc
AstrologieAstrologie
Compatibilitati in dragosteCompatibilitati
AstrogramaAstrograma
NumerologieNumerologie
Anul 2023Anul 2023
Anul 2022Anul 2022
Zodia Fecioara Horoscop Fecioara (23 August - 22 Septembrie)

Horoscopul Miliardarului pentru Fecioara

Uneori mi-e mila de acest semn zodiacal: va scufundati atat de adanc in munca si in alte modalitati de a face bani, incat uitati de viata, dragoste si sentimente. Si totusi, exista o formula magica simpla pentru nativii din zodia Fecioara: cu cat va ganditi mai putin la bani si munca, cu atat mai rapid vor veni acestea la voi. Majoritatea Fecioarelor asa si traiesc: lucrurile principale sunt – munca, ideile, propunerile de rationalizare, iar banutii… Iar banutii – mai tarziu. Dar Fecioarele sunt fiinte foarte pragmatice – nu se casatoresc asa, pur si simplu, majoritatea o fac din scopuri financiare. Fecioara trebuie sa realizeze in viata ideea “ramificarii” surselor de venit, adica sa creeze filiale, anumite scheme financiare, pe care sa le gandeasca o data bine, iar dupa aceea sa scoata profit din acestea. Iar sa lucrezi in doua locuri odata – este un lucru primitiv si nu faci bani astfel decat pentru strictul necesar.

Astrele si banii

In fiecare dimineata ma trezesc si ma uit pe lista celor mai bogati oameni din lume, publicata de Forbes. Daca nu ma gasesc acolo, ma duc la lucru.

Nativii din aceasta zodie sunt economisti innascuti. Sistemul lor de valori este bazat pe ratiune si responsabilitate. Se folosesc de orice servicii bancare in scopul de a-si majora capitalul. Sunt clienti exemplari ai bancii, istoricul lor de creditare – este perfect. Fecioarele sunt extrem de scrupuloase in privinta chestiunilor financiare, ii imprumuta numai pe cei in care au incredere. Sunt corecte in rezolvarea problemelor legate de proprietate comuna, dar nu sunt foarte generoase. Stiu sa economiseasca atunci cand este necesar. Nu cauta sa castige bani usor, crezand ca acest lucru nu le face onoare. Stiu mai bine decat celelalte zodii de cati bani au nevoie. Atingandu-si limita, deseori se lasa de munca si traiesc linistit si calm, asa cum le place lor. Dar pentru a ajunge la suma dorita, Fecioarele pot munci, si munci, si munci fara pauza.

Lunile cele mai favorabile din fiecare an din punct de vedere financiar, sunt octombrie si aprilie. Perioadele potrivite pentru afaceri pe viitor: 6 iunie 2010 – 9 septembrie 2010; 22 ianuarie 2011 – 4 iunie 2011.