Horoscop urania 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania

Horoscop Fecioara


(23 August - 22 Septembrie)


Femeia Fecioara

Femeia Fecioara poate sa-si lase sotul fara sa stea pe ganduri pentru barbatul pe care-l iubeste. O sa aleaga sa aiba mai bine un copil nelegitim de la persoana iubita decat sa se casatoreasca cu un barbat pe care nu-l iubeste. Femeile Fecioara fac parte din persoanele care accepta intorsaturile sortii cu indrazneala, curaj si mandrie.

Femeia Fecioara este destul de timida, nu ridica vocea la adunari, nu conduce bauta si nu merge la petreceri care nu inspira incredere. In acelasi timp, Fecioara este o femeie adevarata, care va lupta mereu pentru succes si fericire in viata ei. Daca apar dificultati, femeia din aceasta zodie nu incepe sa suspine, nu se pierde si nu cere ajutor, incearca sa rezolve singura toate problemele.

Odata ce va intelege ca sentimentele ei sunt adevarate si sincere, le va pastra ca pe o comoara si nu va avea importanta daca e maritata sau nu. Persoanele nascute in zodia Fecioara pot fi in acelasi timp si foarte visatoare, si incredibil de calculate. Sentimentele de dragoste ale Fecioarei, in comparatie cu alte semne zodiacale, au o oarecare fundatie magica. Dar este foarte greu sa aprinzi focul iubirii in inima ei.

Femeia Fecioara nu este perfecta si este atrasa de perfectiune cu toata fiinta ei. Are un sir de trasaturi negative de caracter, lucru care uneori enerveaza mult lumea din jur. Daca femeia Fecioara se va supara dintr-un oarecare motiv, nu va face scandal si nici nu va sparge vesela de capul celui vinovat, ea o sa-l critice si o sa-l jigneasca cu vorbe.

Femeia din zodia Fecioara poate fi caracterizata ca un etalon de stabilitate si constanta in sentimente, relatii si in indeplinirea obligatiilor si responsabilitatilor. Uneori, poate sa-ti spuna cate ceva despre aventurile ei intime, dar astfel ea incearca numai sa-si arate valoarea si dreptatea. In majoritatea cazurilor, aceste lucruri se intampla rar si nu dureaza. Daca femeia Fecioara va hotara sa se comporte imoral, o va face atat de frumos incat nimeni niciodata nu-si va da seama de nimic. Dar nu orice Fecioara poate sa faca asa ceva, si oricum se intampla rar. In majoritatea cazurilor, cand femeia intr-adevar te iubeste, nu ai de ce sa-ti faci griji, lasa dubiile deoparte.

Fecioara este destul de atenta, are o fire patrunzatoare, asadar nu incerca sa o minti – este foarte greu. Pentru ea, adevarul si frumusetea au acelasi inteles. Fecioara isi va arata lumea interioara numai persoanei in care va avea incredere absoluta. In ciuda firii retinute si oarecum nehotarate, poseda o energie interioara uriasa si este inzestrata cu o inteligenta uimitoare. In momentele grele, femeia din zodia Fecioara va reusi sa reziste si ii va ajuta si pe cei apropiati sa depaseasca necazurile.

Mamele din zodia Fecioara intotdeauna au grija ca copii lor sa fie curati, iar acestia isi iubesc mamele pentru generozitatea, bunatatea lor si tact in comportament. In acelasi timp, mama-Fecioara este un mentor exigent. In momentul in care isi invata copiii cum trebuie sa se comporte, este delicata dar putin severa.

Femeia, nascuta in zodia Fecioara, te va ajuta in momente grele, te va linisti si va participa la rezolvarea problemelor aparute. Daca sanatatea iti va pune probleme, te va ajuta sa depasesti boala si nu te va lasa singur pentru nici un minut pana cand iti vei reveni complet. Fidela cu trup si suflet, femeia Fecioara va fi un bun partener de viata. Nu va face crize de gelozie si nu va risipi banii. Iti va pastra toate secretele si te va ajuta cu lucrul. Corpul femeii din aceasta zodie nu-si pierde mult timp tineretea si supletea.Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...