Zodiac ChinezescZodiac Chinezesc
AstrologieAstrologie
Compatibilitati in dragosteCompatibilitati
AstrogramaAstrograma
NumerologieNumerologie
Anul 2023Anul 2023
Anul 2022Anul 2022
Zodia Fecioara Horoscop Fecioara (23 August - 22 Septembrie)

Femeia Fecioara

Femeia Fecioara poate sa-si lase sotul fara sa stea pe ganduri pentru barbatul pe care-l iubeste. O sa aleaga sa aiba mai degraba un copil nelegitim cu persoana iubita, decat sa se casatoreasca cu un barbat pentru care nu simte nimic. Femeile Fecioara fac parte dintre persoanele care accepta intorsaturile vietii cu indrazneala, curaj si demnitate.

Femeia Fecioara este destul de timida, nu ridica tonul la adunari, nu conduce bauta si nu se duce la petreceri care nu inspira incredere. In acelasi timp, Fecioara este o femeie adevarata, care va lupta mereu pentru succes si fericire. Daca apar dificultati, femeia din aceasta zodie nu incepe sa ofteze, nu se pierde si nu cere ajutor, incearca sa-si rezolve singura toate problemele.

Odata ce va intelege ca sentimentele ei sunt adevarate si sincere, le va pastra ca pe o comoara si nu va avea importanta daca este sau nu este casatorita. Persoanele nascute in zodia Fecioara pot fi in acelasi timp si foarte visatoare, si incredibil de calculate. Sentimentele de dragoste ale Fecioarei, spre deosebire de alte semne zodiacale, au o oarecare baza magica. Focul iubirii se aprinde totusi foarte greu in inima ei.

Femeia Fecioara nu este perfecta si se simte atrasa de perfectiune cu toata fiinta ei. Are un sir de trasaturi negative de caracter, care uneori ii enerveaza mult pe cei din jur. Daca se supara dintr-un oarecare motiv, femeia din zodia Fecioara nu face scandal si nici nu sparge vesela de capul celui vinovat, ea il critica si il jigneste cu vorba.

Femeia din zodia Fecioara reprezinta un etalon de stabilitate si constanta in sentimente, relatii si in indeplinirea obligatiilor si responsabilitatilor. Uneori, poate sa-ti spuna cate ceva despre aventurile ei intime, dar prin asta nu incearca decat sa-si arate valoarea si dreptatea. Asa ceva se intampla rar si nu tine mult. Daca va hotara sa faca ceva imoral, o va face atat de frumos incat nimeni niciodata nu-si va da seama de nimic. Totusi, putine femei din aceasta zodie sunt capabile de asa ceva. In majoritatea cazurilor, daca te iubeste cu adevarat, nu ai de ce sa-ti faci griji, lasa dubiile deoparte.

Fecioara este destul de atenta si are o minte patrunzatoare, nu incerca sa o minti – este foarte greu. Adevarul si frumusetea au pentru ea acelasi inteles. Fecioara isi va arata lumea interioara numai persoanei in care va avea incredere absoluta. In ciuda firii retinute si oarecum nehotarate, poseda o energie interioara uriasa si este inzestrata cu o inteligenta uimitoare. In momentele grele, femeia din zodia Fecioara reuseste sa reziste si ii ajuta si pe cei apropiati sa depaseasca orice necaz.

Mamele din zodia Fecioara intotdeauna au grija ca copii lor sa fie curati, iar acestia le iubesc pentru generozitate, bunatate si tact. In acelasi timp, mama Fecioara este un mentor exigent. In momentul in care isi invata copiii cum trebuie sa se comporte este delicata, dar un pic severa.

Femeia nascuta in zodia Fecioara te va ajuta in momente grele, te va linisti si va contribui la rezolvarea problemelor aparute. Daca sanatatea iti va pune probleme, te va ajuta sa invingi boala si nu te va lasa singur nici o clipa pana cand iti vei reveni complet. Fidela cu trup si suflet, femeia Fecioara va fi un partener de viata foarte bun. Nu va face crize de gelozie si nu va fi risipitoare. Iti va pastra toate secretele si te va ajuta cu munca. De mentionat este si faptul ca femeia din aceasta zodie isi pastreaza corpul tanar si suplu mult timp.