Zodiac ChinezescZodiac Chinezesc
AstrologieAstrologie
Compatibilitati in dragosteCompatibilitati
AstrogramaAstrograma
NumerologieNumerologie
Anul 2023Anul 2023
Anul 2022Anul 2022
Zodia Fecioara Horoscop Fecioara (23 August - 22 Septembrie)

Horoscop 2021 Fecioara

Principalele calitati ale persoanelor nascute in zodia Fecioara sunt diplomatia, capacitatea de a analiza si anticipa o situatie, simtul dezvoltat al datoriei si atentia la detalii. Sunt exact acele calitati pe care le apreciaza zodia guvernanta a anului – Bivolul Alb de Metal. Prin urmare, se vor intelege excelent si vor fi buni prieteni pe tot parcursul anului 2021. Singurul lucru mai dificil pentru Fecioara va fi sa-si expime emotiile si empatia. Si Bivolul o va plasa deseori in situatii in care va trebuie sa manifeste sentimente puternice. Si cu cat mai repede “craiasa zapezii” va invata sa fie sufletista, cu atat mai putine lectii de viata va primi.

Este un an foarte bun si pentru Fecioarele creative, care vor da dovada de o inspiratie deosebita. Daca nu se vor lenevi si vor depune maximum de efort, proiectele lor vor avea un mare succes si le vor aduce faima si popularitate.

In general, horoscopul nu le promite Fecioarelor trairi intense sau evenimente remarcabile, va fi mai degraba o perioada de reflectare, analiza, care va sta la inceputul a ceva nou in viata lor.

Horoscop 2021 pentru barbatii din zodia Fecioara

Fecioarele sunt inzestrate cu o rabdare atat de mare, incat ar putea sa studieze singure si universul, dar deocamdata nu si-au propus s-o faca. Sunt foarte ambitioase, foarte meticuloase, si nu suporta sa nu stie sau sa nu poata face ceva. Nativii din zodia Fecioara sunt intotdeauna specialisti excelenti in domeniul lor si devin buni foarte repede, dar au si defectele lor. In calculele lor, reprezentantii acestui semn zodiacal practic nu se bazeaza pe simt si intuitie, care uneori pot fi foarte buni sfatuitori. Si daca in anul 2021 vor invata nu doar sa faca calcule, dar sa-si si asculte inima, barbatii din zodia Fecioara vor reusi sa se ridice la un nivel spiritual si profesional complet diferit. Ii va ajuta si orice tip de meditatie sau sport care implica concentratie maxima, cum ar fi windsurfing.

Apropo, daca barbatii nascuti in aceasta zodie vor reusi sa-si dezvolte sentimentul de empatie, pe plan sentimental lucrurile o sa inceapa sa mearga mult mai bine. Femeile ii vor privi cu mai mult interes. Si daca nativilor necasatoriti acest lucru le va oferi sansa de a-si gasi jumatatea, celor casatoriti asa ceva le poate cauza probleme. Incercati sa nu distrugeti ceea ce s-a construit cu anii. Aceasta sensibilitatea emotionala poate fi directionata spre consolidarea casniciei si o apropiere si mai mare de sotie.

Horoscop 2021 pentru femeile din zodia Fecioara

Iin viata femeilor din zodia Fecioara nu este niciodata loc de plictiseala. Aspectul fermecator, demonstrativitatea, capacitatea de a captiva orice ascultator, pe de o parte, atrag un numar mare de admiratori, iar pe de alta parte – credulitatea si sensibilitatea la lingusire duc la numeroase dezamagiri in dragoste. La inceputul anului, dupa o alta poveste de dragoste incheiata, femeile din zodia Fecioara vor fi convinse ca nu le este dat sa fie fericite. Nu-i adevarat! Primavara isi vor gasi o ocupatie noua, care le va inspira si le va lumina din interior, atragand privirile persoanelor de sex opus. Si iata ca va aparea dintr-o data persoana care nu va arata ca un “scenariu standard”, si cu care femeia Fecioara va putea sa construiasca o relatie armonioasa. Important este sa nu-i fie frica sa aiba iarasi incredere in partener.

2021 va fi pentru Fecioare un an foarte bun din punct de vedere financiar. Tendinta lor de a economisi va duce la acumularea unor sume destul de mari, care vor putea fi investite in afaceri profitabile. La sfarsitul toamnei, Fecioarele vor face o achizitie care le va incalzi sufletul multi ani la rand.

Sanatate

Fecioarele sunt foarte atente la starea lor de sanatate si daca observa vreun semn de boala, imediat isi atribuie o multime de diagnostice diferite. De aici vine si tendinta reprezentantilor acestei zodii de a avea tot timpul cu ei o trusa medicala cu diverse medicamente: pentru orice eventualitate! Si aceasta prudenta deseori ii ajuta nu numai pe nativii din Fecioara, dar si pe cei din jur. De exemplu, daca se intampla ceva intr-o calatorie. Dar daca e sa ne uitam mai atent in cutiuta lor cu medicamente, putem scoate din ea fara sa stam pe ganduri laxativele si medicamentele care afecteaza echilibrul acido-bazic. Fecioarele pot lua aceste medicamente, dar numai in cazuri extreme, pentru ca le afecteaza intestinul si le pot face mai mult rau, decat bine.

In plus, pentru buna functionare a organismului, acest semn de toamna are nevoie de multe proteine si vitamina D. Adoptati un regim alimentar care sa va asigure cantitatea lor necesara. Si petreceti mai mult timp la soare.

Finante

Cu toate ca nativii din zodia Fecioara sunt talentati si dispusi sa depuna eforturi pentru indeplinirea unui obiectiv maret, pentru bani mari sacrificii nu fac. Considera ca merita confort “by default” si ca nivelul lor de inteligenta si educatie le va permite sa faca bani si sa-i si inmulteasca. Si cel mai adesea asa se intampla. Nativii din aceasta zodie rareori raman lefteri. Dar in anul 2021 totusi se poate intampla si asta. Cauza va fi cel mai degraba distribuirea incorecta a mijloacelor financiare. Pentru a restabili nivelul obisnuit de confort, Fecioarele va trebui sa depuna maximum de efort. Si vor reusi s-o faca. La un moment dat, nativii din aceasta zodie vor fi tentati sa paseze o parte din responsabilitate altor persoane, dar ar fi mai bine sa nu o faca. Asta nu va rezolva problema, in schimb le poate strica relatiile.

Va recomandam sa va revizuiti nivelul de consum: Fecioarele au o multime de lucruri de care se pot debarasa, castigand totodata si niste bani. Reprezentantii acestui semn zodiacal sunt vanzatori buni si a venit timpul sa-si foloseasca abilitatile.