Zodiac ChinezescZodiac Chinezesc
AstrologieAstrologie
Compatibilitati in dragosteCompatibilitati
AstrogramaAstrograma
NumerologieNumerologie
Anul 2023Anul 2023
Anul 2022Anul 2022

Luna in semnele zodiacale


Influenta Lunii in astrograma natala.

Luna traverseaza intregul cerc zodiacal in 27,5 zile si ramane aproximativ 2 zile si jumatate in fiecare semn.

Pozitia Lunii la momentul nasterii unei persoane este extrem de importanta in horoscopul natal, avand o influenta semnificativa asupra dezvoltarii si formarii personalitatii. Semnul zodiacal in care se afla Soarele la momentul nasterii determina abilitatile, temperamentul, talentele, caracteristicile vizibile pentru lumea din jur. Semnul Lunii este partea intima a fiintei umane, necunoscuta de catre ceilalti.

Luna in zodii

Semnul Lunii ascunde mistere profunde, care isi au radacinile in subconstient. Starea interioara si caracteristicile subconstientului depind de semnul zodiacal in care se afla Luna in momentul nasterii. In timp ce semnul Soarelui determina comportamentul omului intr-o situatie sau alta, Luna influenteaza in mod direct intregul spectru al sentimentelor umane, ce fel de sentimente vor predomina in cazul unei anumite persoane – curajul sau frica, bucuria sau invidia, gelozia sau dragostea, sociabilitatea sau tendinta spre izolare.

Semnul zodiacal in care se afla Luna in momentul nasterii influenteaza alegerea obiectivelor, semnul Lunii este raspunzator pentru imaginatia creativa, capacitatea de a visa si fantezie.

Semnul Lunii si al Soarelui se completeaza reciproc. Sunt independente si in acelasi timp legate unul de altul, de aceea deseori simtim o lupta in interior si ne contrazicem pe noi insine.

Stramosii nostri au venerat si Luna, si Soarele, considerand ca sunt zeitati, intruchiparea intelepciunii si a cunoasterii spirituale. Si acum, Luna continua sa dezvaluie astrologilor secretele influentei sale asupra fenomenelor naturale, cresterii plantelor, comportamentului oamenilor si a animalelor in perioadele de crestere si descrestere. Fiind corpul ceresc cel mai apropiat de noi, Luna are o influenta extraordinara asupra vietii pe Terra, anticii stiau acest secret, noi trebuie sa-l descoperim din nou.