Zodiac ChinezescZodiac Chinezesc
AstrologieAstrologie
Compatibilitati in dragosteCompatibilitati
AstrogramaAstrograma
NumerologieNumerologie
Anul 2023Anul 2023
Anul 2022Anul 2022

Luna in Balanta

Dorinta de a ameliora toate disputele, de a stabili o armonie chiar si intre doua parti opuse polar, de a gasi mijloace de rezolvare pasnica a conflictelor face din nativii cu Luna in Balanta diplomati innascuti. Acestia simt la nivel intuitiv ca orice fenomen al vietii are doua aspecte: unul pozitiv si unul negativ, si incearca sa adauge aspectul care lipseste in situatiile in care, dupa parerea lor, lipseste armonia. Incearca sa lauzi sau sa critici in prezenta unui nativ cu Luna in Balanta o persoana pe care acesta o cunoaste. Luna in Balanta va spune: “Dar…” si va adauga ceva opus – ceva rau, daca ai laudat omul sau ceva bun – daca l-ai criticat.

O alta caracteristica remarcabila a celor cu Luna in Balanta este ezitarea in luarea deciziilor. In situatii critice, Soarele ii poate ajuta daca se afla intr-un alt semn zodiacal la momentul nasterii. Dar in cele mai obisnuite cazuri… Urmareste un nativ cu Luna in Balanta in momentul in care acesta isi alege un loc in tramvai. Pe partea asta bate soarele, pe partea cealalta – scaunul este murdar, aici sta un tip neplacut, acolo e prea putin loc… In cele din urma, dupa ce se plimba prin tot tramvaiul, nativul cu Luna in Balanta alege cel mai nepotrivit loc si apoi tot drumul se framanta: ah, as fi putut sa aleg ceva mai bun.

Relatia cu partenerul este aspectul cel mai important al vietii unei persoane cu Luna in Balanta. Nu doar bunastarea emotionala, dar deseori chiar si sanatatea depind de cum decurg lucrurile in acest plan. Pentru a-si reveni dupa un stres, nativii cu Luna in Balanta trebuie sa stea de vorba cu persoana apropiata, sa-si descarce sufletul, sa simta compasiune si intelegere. Iar daca asa ceva nu este posibil, Luna in Balanta devine schimbatoare si capricioasa. Aceasta stare poate duce la disfunctii ale rinichilor, din cauza carora apar durerile de spate. In cazul Lunii in Balanta, deseori apar problemele specifice semnului zodiacal opus, Berbecului, si anume durerile de cap si migrenele.

Nativii cu Luna in Balanta sunt inzestrati cu simt estetic si inteleg foarte bine ce le place si ce nu le place, care culori si stiluri se imbina armonios si care nu se potrivesc deloc. Parintii cu o astfel de pozitie a Lunii incearca sa-si imbrace cat mai frumos copiii – ca sa produca o impresie cat mai buna celor din jur. Imaginea familiei, in general, are o mare importanta pentru ei si, fiind diplomati, acestia incearca sa se puna intr-o lumina favorabila si sa nu-si spele rufele in public. Una dintre problemele caracteristice Lunii in Balanta este faptul ca mama sau tatal isi “confunda” uneori copilul cu partenerul de viata. Prin urmare, mama poate sa se concentreze in totalitate asupra nevoilor copilului, uitand de sot, iar tatal poate sa fie gelos pe copil. Sau invers.