Zodiac ChinezescZodiac Chinezesc
AstrologieAstrologie
Compatibilitati in dragosteCompatibilitati
AstrogramaAstrograma
NumerologieNumerologie
Anul 2023Anul 2023
Anul 2022Anul 2022

Luna in Fecioara

Indiferent de calitatile cu care ar inzestra Soarele un nativ cu Luna in Fecioara, acesta va simti intotdeauna la nivel intuitiv cat de complexa si multilaterala este lumea, cat de mult trebuie sa faca pentru a se mentine pe linia de plutire. Daca persoana nascuta cu o astfel de pozitie a Lunii este energica, ar putea deveni cu usurinta obsedata de munca. Se va agita pentru cele mai mici detalii si pur si simplu nu va putea sa se relaxeze si sa se calmeze pana cand nu-si va termina sirul nesfarsit de treburi. Lipsa de odihna in viata nativilor cu Luna in Fecioara duce la tulburari de digestie sau la nervozitate excesiva si atitudine critica, lucruri din cauza carora cei din jur ajung sa nu-i suporte.

Iar daca nativul cu Luna in Fecioara este o persoana pasiva, el poate sa aleaga sa nu faca chiar nimic. Constient de ce efort trebuie sa depuna, el pur si simplu va evita orice tip de munca.

Fiind inzestrati cu ingeniozitate si o memorie buna, nativii cu Luna in Fecioara deseori ating succesul in domenii care necesita memorarea diverselor informatii, ordonarea si sistematizarea lor. Interesati de cum functioneaza cea mai performanta masinarie a organismului uman si cum ii pot perfectiona munca, ei pot lucra in domeniul medicinei. Anume pentru ei, o dieta aleasa corect poate fi un remediu foarte eficient, pentru ca in cazul unui astfel de tip de organism, starea sistemului digestiv este strans legata de starea generala de sanatate.

Poate din acest motiv, persoanele cu Luna in Fecioara sunt atat de pricepute la mancaruri. Cel putin, nu mananca orice, iar nivelul de pricepere depinde de educatie. Daca un copil cu o astfel de pozitie a Lunii este in continuu rasfatat de parinti, cu siguranta va deveni o persoana extrem de pretentioasa.

Pentru a scapa de tensiune emotionala, persoanele nascute cu Luna in Fecioara pot sa se apuce de facut treaba prin casa: spalat, calcat, curatenie. In general, treburile casnice deseori sunt un refugiu al lor de la problemele vietii. O alta metoda (mai putin buna) de a scapa de tensiune este s-o transmita unei alte persoane. Bineinteles ca acesti nativi nu o fac in mod constient, pur si simplu sunt foarte atenti la detalii si nu reusesc sa se abtina de la critici in momentul in care observa unele nereguli. In cele din urma, persoana criticata se enerveaza la culme, iar criticul, la randul lui, se linisteste, multumit ca s-a descarcat.

In calitate de parinti, nativii cu Luna in Fecioara tind sa-si invete copiii sa munceasca, sa faca totul cu mainile lor, sa pastreze curatenia si sa respecte masurile de igiena, pentru ca si ei au fost invatati sa faca la fel cand erau copii.