Zodiac ChinezescZodiac Chinezesc
AstrologieAstrologie
Compatibilitati in dragosteCompatibilitati
AstrogramaAstrograma
NumerologieNumerologie
Anul 2022Anul 2022

Luna in Gemeni

Luna in Gemeni confera nativilor sai tendinta spre schimbari si o nevoie subconstienta de comunicare. Persoanele nascute cu Luna in Gemeni vad in orice situatie un posibil subiect de discutii in viitor, de aceea observa multe detalii pe care altii nu le-ar baga in seama. Acesti nativi rareori trateaza lucrurile in acelasi fel, li se pare mult mai interesant ca acelasi lucru sa fie abordat de fiecare data diferit, sa incerce toate sfaturile primite de la rude, prieteni sau vecini. Iubesc sa calatoreasca si nu se tem de schimbari, bucurandu-se de oportunitatea de a aduna impresii noi si de a intalni persoane interesante.

Inzestrati cu capacitatea de a face o multime de lucruri in acelasi timp, nativii cu Luna in Gemeni pot realiza foarte multe – dar numai in domeniile care necesita viteza, agilitate, ingeniozitate, si care ofera un rezultat rapid. Iar daca este nevoie de perseverenta si tenacitate, e mai bine sa nu se apuce de treaba, pentru ca o vor lasa balta in scurt timp si astfel vor da impresia unor oameni lipsiti de seriozitate.

Activitatea intensa desfasurata de persoanele nascute cu Luna in Gemeni deseori duce la hiperstimularea sistemului nervos si oboseala, si atunci creste riscul producerii racelii si aparitiei de boli respiratorii. Nativii cu o astfel de pozitie a Lunii, in general, sunt foarte sensibili la schimbarile de vreme si la medii dure, de aceea, inainte de a iesi din casa, este indicat sa se informeze cu privire la prognoza meteorologica si sa se echipeze corespunzator.

Se spune ca toate bolile vin de la stres. Acest lucru este valabil mai ales pentru cei nascuti cu Luna in Gemeni, cu un sistem nervos foarte sensibil. Este foarte important ca acesti nativi sa stie sa scape de tensiunea creata de stresul emotional. Experienta arata ca Luna in Gemeni isi descarca sufletul in momentul in care vorbeste cu cei din jur despre problemele ei. Iar daca problemele nu sunt pentru urechile altora, este foarte util sa vorbeasca despre ceva abstract cu o persoana care stie sa asculte cu atentie si nu intrerupe vorbitorul. Luna in semne de Aer, si mai ales in Gemeni, este foarte receptiva la tratamentul psihoterapeutic. In general, tot felul de consilieri si sfatuitori usureaza semnificativ viata nativilor cu Luna in Gemeni.

In ceea ce priveste atitudinea fata de copii, Luna in Gemeni considera ca cel mai important este sa ii invete minte, sa le asigure o dezvoltare multilaterala. Bineinteles ca nu va uita sa-si hraneasca si sa-si imbrace copilul (in paralel cu o multime de alte treburi), dar aspectele biologice ale maternitatii sunt pe plan secundar in cazul Lunii in Gemeni. Cel mai important este ca pruncul ei sa devina un om inteligent si priceput. Mama cu Luna in Gemeni deseori devine un fel de sora mai mare pentru copiii ei. Acestia pot discuta cu ea despre orice, stiind ca ii va intelege si ii va sustine.

La randul lor, si nativii cu Luna in Gemeni considera ca mamele lor sunt persoane multilaterale si intelegatoare, carora le pot destainui toate problemele lor.

Deseori, persoanele nascute cu Luna in Gemeni isi doresc sa aiba mai multi copii, iar daca circumstantele vietii nu le permit acest lucru, isi iau animale de companie, uneori chiar mai multe specii deodata.