Zodiac ChinezescZodiac Chinezesc
AstrologieAstrologie
Compatibilitati in dragosteCompatibilitati
AstrogramaAstrograma
NumerologieNumerologie
Anul 2023Anul 2023
Anul 2022Anul 2022

Luna in Leu

In adancul sufletului, nativul cu Luna in Leu este un aristocrat sau poate chiar un monarh. El stie sigur ca este diferit de restul lumii si numai o nedreptate fatala il obliga sa traiasca intr-un apartament mic, si nu intr-un castel. Dar si in astfel de conditii, Luna in Leu nu-si cruta fortele pentru a-si asigura un nivel de trai decent. Tinde sa cumpere lucruri neobisnuite, iubeste sa primeasca musafiri si sa organizeze petreceri – ca sa aiba in fata cui si cu ce sa se mandreasca.

Copiii sunt un motiv de mandrie personala pentru parintii cu Luna in Leu. Acestia trebuie sa aiba talente speciale, prin care sa se deosebeasca de restul colegilor si parintii sunt dispusi sa-si investeasca toti banii in descoperirea si dezvoltarea acestor talente. Nu se zgarcesc nici la tinute pentru copii, asa cum nu se zgarcesc nici la propriile tinute. Majoritatea nativilor cu Luna in Leu au gusturi bune la haine si la mancare inca din copilarie, datorita mamei. Chiar daca nu sunt inzestrati cu abilitati creative (ceea ce se intampla foarte rar), cei nascuti cu Luna in Leu sunt interesati de arta, teatru, moda si au propria lor opinie in orice situatie.

Petrecerile si jocurile sunt cea mai buna metoda a lor pentru a scapa de tensiune si stres. Pregatirile legate de musafiri nu ii obosesc prea mult. In schimb, daca cineva le lauda talentele in arta culinara sau in amenajarea locuintei, primesc energie pozitiva suficienta pentru mult timp. Spre deosebire de multe alte persoane, pentru a se simti bine, persoanele cu Luna in Leu trebuie sa fie cel putin din cand in cand in centrul atentiei si sa simta admiratia celor din jur.

Urmatorul lucru poate fi explicat mai bine de poeti, decat de medici, dar inima intr-adevar are legatura cu dragostea, si lipsa cronica de iubire din partea altor persoane (chiar daca este o impresie gresita a nativilor cu Luna in Leu) poate avea un efect devastator asupra inimii, sistemului circulator sanguin si asupra nivelului energetic general al organismului. De asemenea, s-a observat ca problemele Lunii in Leu au legatura cu vederea. Deseori, nativii cu Luna in Leu au probleme si cu copiii. Uneori, dificultatile au un caracter psihologic si apar din cauza faptului ca parintii iubesc sa-si rasfete copiii si o fac fara sa se gandeasca la consecinte. Dar in unele cazuri, mai ales in cazul femeilor, Luna in Leu creeaza probleme fiziologice de reproducere. Este greu sa intelegi cauza infertilitatii in acest caz. Poti doar sa presupui ca natura i-a pregatit acestei persoane un alt destin, o alta cale de a-si folosi potentialul creativ.