Zodiac ChinezescZodiac Chinezesc
AstrologieAstrologie
Compatibilitati in dragosteCompatibilitati
AstrogramaAstrograma
NumerologieNumerologie
Anul 2023Anul 2023
Anul 2022Anul 2022

Luna in Sagetator

Dintre toate semnele de Foc, Sagetatorul este cel mai favorabil pentru Luna. Luna in Sagetator da tendinta spre o viata plina de schimbari si emotii profunde, dragoste pentru calatorii, aventuri si cunostinte noi. Nevoia de spatiu si miscare deseori ii aduce pe nativii cu Luna in Sagetator in lumea sportului, acestia fiind atrasi in mod special de sporturile cu cai. Nu putem spune in nici un caz ca sunt persoane casnice. Perspectiva unei vieti “pe roti” nu numai ca nu-i sperie, dar ii si atrage cu oportunitatea de a vedea locuri noi, de a cunoaste oameni noi si de a-si impartasi ideile cu ei.

Nativii cu Luna in Sagetator manifesta un interes sporit fata de tot ce este nou si sunt primii care incearca tot felul de dispozitive si produse tehnologice inovative. Casa lor seamana cu un club, un loc de intalnire cu prietenii, unde sunt primite cu bucurie toate persoanele interesante si neobisnuite, care pot povesti despre locuri nemaivazute si fapte inimaginabile.

Optimismul si nedorinta de a intra in detalii le permit nativilor cu Luna in Sagetator sa nu-si piarda credinta intr-un viitor mai bun nici in cele mai dificile situatii, de aceea organismul lor este foarte rezistent la boli. Lasand problemele sa treaca prin ei, acesti nativi nu le permit sa lase urme in organism. Singura trasatura negativa a Lunii in Sagetator este incapacitatea de a-si economisi energia. Astfel de oameni alearga pana cad si atunci ies la iveala diverse nereguli. Dat fiind faptul ca Sagetatorul este un semn de Foc, bolile inflamatorii si cele ale sistemului digestiv sunt tipice in acest caz. Dar acestea au, de obicei, o forma usoara si se trateaza fara probleme in cazul unei abordari corecte.

Nativii cu Luna in Sagetator trebuie sa invete sa se relaxeze – sa scape de agitatie si tensiune emotionala. Au nevoie de spatiu si contact cu natura. Cea mai simpla metoda de a scapa de tensiune este sa faca o plimbare prin parc sau padure. O metoda mai intensa este plecarea intr-o calatorie sau excursie turistica. Odihna pasiva este rareori apreciata de acesti oameni. Neavand posibilitatea de a se misca liber, ei devin si mai agitati si nervosi.

Parintii cu Luna in Sagetator nu-si streseaza copiii cu o grija exagerata. Poate ca nu le vor oferi grija ocrotitoare de care este capabila Luna in Rac sau Taur, dar le vor da toata libertatea sa-si dezvolte personalitatea si sa cunoasca lumea. Nativii cu Luna in Sagetator apreciaza posibilitatea alegerii libere si ofera aceasta posibilitate si copiilor.