Zodiac ChinezescZodiac Chinezesc
AstrologieAstrologie
Compatibilitati in dragosteCompatibilitati
AstrogramaAstrograma
NumerologieNumerologie
Anul 2023Anul 2023
Anul 2022Anul 2022

Luna in Varsator

Multe situatii arata ca nativii cu Luna in Varsator au propria lor opinie, foarte clara si originala. Mai mult de atat, ei nu si-ar schimba aceasta opinie, chiar daca ar ramane singuri cu ea. Independenta este cel mai important lucru pentru acesti nativi, care considera ca viata lor personala nu trebuie sa-i priveasca pe altii. Persoanele nascute cu Luna in Varsator sunt intotdeauna originale, au abilitati deosebite si-i atrag asemenea unui magnet pe cei care le impartasesc interesele. De aceea, nativii cu Luna in Varsator deseori ocupa un loc central in compania aliatilor, dar si in acest caz reusesc sa-si sublinieze continuu unicitatea, neincurcandu-se cu altii si evitand familiaritatea.

Din cauza acestor caracteristici, nativii cu Luna in Varsator deseori raman singuri in viata personala, iar tendinta constanta de a-si pastra independenta duce la o tensiune emotionala cronica. De aceea persoanele nascute cu o astfel de pozitie a Lunii sunt predispuse la afectiuni ale sistemului nervos si sanguin, si la boli cardiace. De aici vin si schimbarile imprevizibile de comportament. Se creeaza impresia ca propria persoana il oboseste pe nativul cu Luna in Varsator si pentru a-si recapata energia, el incearca sa se schimbe, sa se transforme in altcineva.

Pentru a scapa de consecintele stresului, este important ca nativii cu Luna in Varsator sa aiba un hobby care sa le permita sa se detaseze in totalitate de ceea ce se intampla in jur. Le-ar fi util sa-si descarce si sufletul, dar asa ceva e mai greu de facut, pentru ca Varsatorul nu va discuta cu oricine despre orice. Cel mai bine ar fi sa aiba un prieten influent sau un specialist recunoscut in domeniul de care este interesat nativul – cu acesta intr-adevar ar putea discuta la infinit, fara sa se teama ca nu va fi inteles. Iar daca o astfel de persoana nu exista, cartea este cel mai bun prieten al oricarui Varsator.

Parintii cu Luna in Varsator pot fi foarte originali. Copilului i se da de inteles de la bun inceput ca strigatele si plansetele lui afecteaza pretioasa independenta a parintelui, iar asa ceva este inacceptabil. In consecinta, copilul isi manifesta abilitatile innascute si se maturizeaza mai repede decat colegii lui. Parintii cu Luna in Varsator nu acorda prea multa atentie tinutei sau comportamentului copilului – cel mai important este sa devina cineva, sa fie pasionat de ceva si sa aiba o ocupatie concreta.