Zodiac ChinezescZodiac Chinezesc
AstrologieAstrologie
Compatibilitati in dragosteCompatibilitati
AstrogramaAstrograma
NumerologieNumerologie
Anul 2023Anul 2023
Anul 2022Anul 2022
Zodia Varsator Horoscop Varsator (20 Ianuarie - 18 Februarie)

Varsatorul la volan

Gradul riscului de a face accident: Varsatorul ar fi un bun candidat pentru majorarea pretului la asigurare din cauza stilului de a conduce. Varsatorii sunt plasati pe locul 2 dupa Balanta in rating-ul riscului de a face accident, si sunt recunoscuti drept cei mai indisciplinati soferi – deseori incalca regulile de circulatie. Nefiind foarte buni la condus, Varsatorii de obicei “calca” (la propriu si la figurat) mijloacele de transport mai mici. Asta se intampla in general cand se muta de pe o banda pe alta sau in intersectii. Au pe constiinta, in total, 9,9% din accidente rutiere.

Modelul automobilului preferat de zodia Varsator

Stilul de a conduce: Stilul Varsaorului de a conduce este unul econom. Nu va accelera niciodata fara motiv, pentru ca asta ar duce la un consum mai mare de benzina.

Recomandari pentru cel de langa sofer: Gaseste-ti o ocupatie ca timpul sa treaca mai repede. Poti sa citesti un ziar, de exemplu.

Automobil: I se va potrivi un mijloc de transport mai rapid, dar de data aceasta poate fi ceva mai simplu cum ar fi, de exemplu, amicul pe doua roti – motorul. Ar putea chiar sa se faca biker. Varsatorului ii plac, de asemenea, masinile cu accesorii exotice: cu baterii solare, de exemplu. Asadar, daca nu iti convine motorul, poti sa simti bataia vantului si intr-un cabriolet Lamborghini sau in automobilul supersonic Subaru Impreza Turbo.