Zodiac ChinezescZodiac Chinezesc
AstrologieAstrologie
Compatibilitati in dragosteCompatibilitati
AstrogramaAstrograma
NumerologieNumerologie
Anul 2023Anul 2023
Anul 2022Anul 2022
Zodia Varsator Horoscop Varsator (20 Ianuarie - 18 Februarie)

Horoscop Sexual Varsator

Nativii din zodia Varsator sunt mereu in cautarea sexului mai neobisnuit, de aceea una dintre cele mai potrivite pozitii pentru ei este pozitia “Piersica”! Partenerii se pun fata in fata, se saruta si se mangaie reciproc, angajandu-se treptat intr-un act sexual. Dupa penetrare, iau o pozitie orizontala si nativul din Varsator preia controlul asupra miscarilor.

Pozitia Piersica preferata de nativii zodiei Varsator

Discutiile pe subiecte fierbinti au un efect extrem de excitant asupra acestor nativi. Daca esti Varsator, ai capacitatea de a trai un orgasm multiplu! Asadar, esti de invidiat! Iar pozitia “Piersica” este numai buna pentru a ajunge la un orgasm incredibil de intens. Ca si in toate celelalte domenii ale vietii, persoanele nascute in zodia Varsatori manifesta un interes deosebit pentru lucruri noi. Iubesc sa faca tot felul de experimente din care rezulta dorinte sexuale imprevizibile.

Varsatorii nu sunt egoisti, tind nu numai sa se simta bine, dar sa-si si rasfete partenerul cu tot felul de mangaieri. In acelasi timp, se excita foarte tare numai gandindu-se la placerea care se tot intensifica.

 

Pozitia Cherry preferata de nativii zodiei Varsator

Nu se stie cum, dar chiar si in cele mai fierbinti momente Varsatorul reuseste sa tina totul sub control. Iata de ce ajunge la un orgasm incredibil de intens. Acesta e momentul cand Varsatorii se pot relaxa! Acesti nativi deseori practica masturbarea si pot sa o faca chiar impreuna cu partenerul. Este o slabiciune a lor.

 

 

Cele mai potrivite pozitii sexuale pentru nativii din Varsator sunt pozitiile “Lampa Fermecata” sau “Cherry”. Pozitia “Lampa Fermecata” ofera senzatia unui control deplin asupra nebuniei care se petrece, iar in a pozitia “Cherry” partenerii se bucura de un maximum de energie erotica.

Pozitia Lampa preferata de nativii zodiei Varsator

Varsatorii sunt pasionati de toate lucrurile neobisnuite, pot sa-si duca partenerul in sex shop, sa cumpere acolo jucarii pentru adulti, iar apoi chiar sa testeze toate prostiile cumparate!


Zone erogene Varsator

Zonele sensibile ale Varsatorului sunt icrele picioarelor si gleznele. Orice pozitie, in care atingi aceste locuri, ii va intensifica dorinta. Mangaie-i piciorul delicat, ca din intamplare, de la glezna la icre. Reactia Varsatorului te va incanta.

Incercati sa faceti dragoste in picioare, in pozitii in care femeia il prinde pe partener cu picioarele sub genunchi si ii atinge icrele. In timpul actului zonele erogene se vor freca, efectul va fi si mai puternic intr-o piscina. Orice alta pozitie care permite contactul cu icrele si gleznele intotdeauna va mari intensitatea placerii sexuale. Varsatorul este foarte receptiv la atingeri delicate.