Zodiac ChinezescZodiac Chinezesc
AstrologieAstrologie
Compatibilitati in dragosteCompatibilitati
AstrogramaAstrograma
NumerologieNumerologie
Anul 2022Anul 2022
Zodia Varsator Horoscop Varsator (20 Ianuarie - 18 Februarie)

Horoscop Erotic Varsator

Femeia Varsator

Casa femeii Varsator este in permanenta plina de musafiri atrasi de inteligenta, sarmul si sociabilitatea gazdei. Asta nu inseamna totusi ca si pe plan intim femeia din aceasta zodie ofera la fel de multa diversitate. Fiind o buna sotie si gospodina, femeia Capricorn tinde spre ordine si impune limite inclusiv in dormitor.

Sedus de aspectul ei fizic, barbatul cauta sa o cucereasca pentru a experimenta senzatii noi. Dar dupa o noapte de dragoste, in minte raman numai lumina lumanarilor si cearceafurile proaspat calcate.

Femeia Varsator nu cunoaste erotismul intens si nici nu are nevoie de el, pentru a fi fericita are nevoie doar de un grup de prieteni veseli si comunicare. Femeia Varsator este o partenera perfecta pentru barbati slabi de caracter, pentru care linistea si atentia sunt mai importante decat sexul.


Barbatul Varsator

Pentru o femeie pasionala, barbatul Varsator nu este o mare bucurie. Are nevoi sexuale minime, se multumeste cu momente rare de intimitate, este atras mai degraba de dorinta de a se iubi cu o femeie frumoasa, decat de satisfactie fizica. Firea si experienta ei nu il intereseaza. In timpul actului, barbatul Varsator se lasa in totalitate condus de partenera, pentru ca pur si simplu nu este pregatit pentru un alt rol.

In casnicie nu isi inseala sotia, pentru ca este preocupat exclusiv de lucruri ce tin de casa si familie. Femeile pentru care placerile sexuale nu sunt o prioritate, sunt foarte multumite de el, pentru ca este un om interesant si talentat, si un prieten de incredere.


Compatibilitate perfecta cu: Gemeni, Balanta, Sagetator

Compatibilitate medie cu: Berbec, Rac, Fecioara

Incompatibili cu: Scorpion, Taur, Leu si Capricorn