Horoscop urania 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania

Horoscop Urania Varsator


(20 Ianuarie - 18 Februarie)


Horoscop Rautacios Varsator

Varsatorul este un exemplar unic in Zodiac. El este in stare sa-si vopseasca parul in verde, sa se imbrace in haine cu o croiala nemaivazuta, sa intre in partidul amatorilor de bere sau in Societatea Mondiala a Prostilor (foarte serios, exista si asta). In general, o persoana foarte originala si ciudata.

Dorinta lui vestita de a iesi in evidenta, deseori ii atribuie renumele unui ciudat extrem de agitat, printr-un cuvant al unui bufon. Si nu al unui regal, ci al unui bufon caraghios.

Inca ceva, Varsatorul nu si imagineaza o viata fara schimbari. Uneori destul de cardinale – incepand cu coafura si pana la modificari in interiorul locuintei. Astazi totul este asa la el, maine altfel. Viata cu un Varsator nu poate fi linistita.

Cel mai mult acest semn zodiacal uraste obiceiurile si regulile. Daca ar fi dupa el, Varsatorul ar inlatura orice limite, ar amesteca totul, si toate acestea din cauza tendintei sale spre libertate. El este in stare sa arunce multe pe altarul libertatii: dragostea, legaturile de rudenie, mijloacele materiale.

Fiecare Varsator este, intr-o mica masura, un revolutionar. Dar luptand pentru binele societatii, el poate sa nu observe nevoile persoanei apropiate. Si asta, in ciuda faptului ca are o multime de prieteni. Chiar si casa lui devine de multe ori un camin deschis pentru toata lumea.Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...