Zodiac ChinezescZodiac Chinezesc
AstrologieAstrologie
Compatibilitati in dragosteCompatibilitati
AstrogramaAstrograma
NumerologieNumerologie
Anul 2023Anul 2023
Anul 2022Anul 2022
Zodia Varsator Horoscop Varsator (20 Ianuarie - 18 Februarie)

Horoscop rautacios Varsator

Varsatorul este un exemplar unic in Zodiacul european. Este in stare sa-si vopseasca parul in verde, sa se imbrace in haine cu o croiala nemaivazuta, sa intre in partidul amatorilor de bere sau in Societatea Mondiala a Prostilor (foarte serios, exista si asta). In general, este o persoana foarte ciudata.

Dorinta renumita a Varsatorului de a iesi in evidenta deseori il transforma intr-o persoana ciudata si foarte agitata, mai pe scurt intr-un bufon, si in unul caraghios, nu regal.

Mai trebuie mentionat ca Varsatorul nu-si imagineaza o viata fara schimbari. Tinde sa faca uneori schimbari destul de radicale – incepand cu coafura si pana la modificarea interiorului locuintei. Astazi are totul intr-un fel, maine totul e altfel. Viata cu un Varsator nu poate fi linistita.

Nativul din aceasta zodie detesta cel mai mult obiceiurile si regulile. Daca ar fi dupa el, Varsatorul ar inlatura orice limite ca sa se bucure de libertate. Pe altarul libertatii fara sa stea mult pe ganduri poate sa puna foarte multe, inclusiv dragostea, legaturile de rudenie si mijloacele materiale.

Fiecare Varsator este, intr-o oarecare masura, un revolutionar. Problema e ca in lupta pentru binele societatii, poate sa nu observe nevoile persoanei apropiate, si asta in ciuda faptului ca are o multime de prieteni. Casa lui este, de obicei, larg deschisa pentru toata lumea.