Zodiac ChinezescZodiac Chinezesc
AstrologieAstrologie
Compatibilitati in dragosteCompatibilitati
AstrogramaAstrograma
NumerologieNumerologie
Anul 2022Anul 2022
Zodia Varsator Horoscop Varsator (20 Ianuarie - 18 Februarie)

Horoscopul Miliardarului pentru Varsator

Afacerile financiare ale Varsatorilor nu pot fi intelese nici de dracu’. Sunt tainice, pline de mister, incurcate – n-ar putea fi inspectate nici macar de Varsator, sa nu mai vorbim de fisc. Va mentineti cumva pe linia de plutire, dar nu oricare Varsator ar putea sa devina un om bogat si respectabil; au o atitudine prea superficiala fata de finante – banii cum vin, asa si pleaca. Dar exista si o superstitie importanta: nimeni nu trebuie sa stie de veniturile voastre. Din pacate, din statistica astrologica s-a dedus ca Varsatorii sunt deseori jefuiti si sufera pierderi tocmai din cauza ca sunt prea vorbareti. Voi mentiona ca incepand cu anul 2004 ati tot incercat sa va imbunatatiti situatia materiala, iar din 2010 a inceput o perioada favorabila pe plan financiar in viata voastra…

Astrele si banii

Banii sunt ca baligarul – sunt inutili atata timp cat nu sunt imprastiati.

Pentru Varsatori banii nu sunt decat o jucarie, o creatie interesanta. Acesti oameni sunt aproape complet lipsiti de mercantilism, si cred sincer ca va veni timpul cand omenirea va invata sa se descurce fara bani. Iar deocamdata, Varsatorii se folosesc de acest echivalent al valorilor materiale pentru a-si mentine standardul de viata dorit si pentru a-si realiza ideile. Rar cand Varsatorii devin bogati, am putea spune mai degraba ca ei tot timpul au exact cat le trebuie momentan. Nu le pare rau pentru banii cheltuiti, ei inteleg ca piezand un lucru, obtin in schimb altceva – mai necesar si mai util. Lista principala de cheltuieli – pasiunile sau sprijinul material oferit prietenilor. Isi investesc banii intr-o afacere pe termen lung mai des decat altii. Pot avea de asemenea o sursa neobisnuita de venit. Varsatorul–businessman deseori devine sponsor si ajuta intreprinzatorii incepatori.

Lunile cele mai favorabile din fiecare an, din punct de vedere financiar, sunt martie si septembrie. Perioadele potrivite pentru afaceri pe viitor: 18 ianuarie 2010 – 6 iunie 2010; 9 septembrie 2010 – 22 ianuarie 2011.