Zodiac ChinezescZodiac Chinezesc
AstrologieAstrologie
Compatibilitati in dragosteCompatibilitati
AstrogramaAstrograma
NumerologieNumerologie
Anul 2022Anul 2022
Zodia Varsator Horoscop Varsator (20 Ianuarie - 18 Februarie)

Varsatorul la Serviciu

Seful-Varsator – este un Janus cu doua fete. Dupa ce se plimba plictisit jumatate de zi printre angajati, el se retrage in biroul lui ca sa apara cu un minut mai tarziu si sa va vorbeasca despre un proiect urgent care trebuie terminat pana seara. Nu are rost sa-i cereti mai multe detalii despre proiect, pentru ca seful din zodia Varsator nu are nici cea mai vaga idee despre detalii. Detaliile – sunt lucrul vostru. Se asteapta sa va descurcati singuri cu toate si sa terminati rapid proiectul, dand dovada de calitate si fara obiectii. In caz contrar veti fi concediati fara discutii.

Sefii tai-Varsatori au obiceiul urat de a gandi cu voce tare, in loc sa ia decizii si sa dea indicatii exacte angajatilor. Daca o sa notezi si o sa incerci sa analizezi toate indicatiile pretioase, date de acestia, vei avea nevoie de doua zile ca sa imbini afirmatiile lor contradictorii si sa pricepi ce anume trebuie sa faci.

Incearca, din interes, sa intrerupi discursul incoerent al Varsatorului, intrebandu-l ce legatura are covorul nou din biroul lui cu planul instalarii utilajelor pentru productia de inghetata in Sahara, si vezi ce iese. Cel mai probabil, seful se va holba la tine cu o privire rece, asa cum se uita un detectiv cu experienta la un infractor. El nu-ti dadea instructiuni sau indicatii, el doar gandea cu voce tare, iar acum asteapta ca tu sa faci o analiza amanuntita si un plan final.

Colegii-Varsatori sunt atat de ocupati cu barfele si vorbaria, incat nu mai au timp sa lucreze sau sa se gandeasca la propria cariera. Daca Varsatorul doreste sa iti ocupe functia, cel mai probabil, iti va spune direct ca este mai bun pentru postul tau si ca trebuie sa-ti cauti un job nou. Stralucind de umanitate, Varsatorul iti va propune o recomandare foarte buna scrisa de el si va fi de acord sa-i spuna noului tau sef orice o sa vrei.

Ca sa previi acest lucru, anunta-l ca departamentul de cercetare al companiei voastre a inregistrat semnale abia perceptibile, trimise din adancimile scoartei terestre spre Alpha Persei. Chiar daca Varsatorul iti va descoperi minciuna, el va fi atat de intrigat de aceasta idee si cucerit de intuitia ta, incat se va lasa de incercarile de a-ti ocupa functia. In schimb, el te va invita sa luati pranzul impreuna, pentru a discuta despre iluminarea ta uimitoare, si pentru a se gandi, cum se poate dovedi oamenilor de stiinta sceptici, ca tu ai dreptate.