Zodiac ChinezescZodiac Chinezesc
AstrologieAstrologie
Compatibilitati in dragosteCompatibilitati
AstrogramaAstrograma
NumerologieNumerologie
Anul 2023Anul 2023
Anul 2022Anul 2022
Zodia Varsator Horoscop Varsator (20 Ianuarie - 18 Februarie)

Cum il cuceresti pe Varsator?


Fii misterioasa

Barbatii din zodia Varsator sunt fermecatori, dar imprevizibili. Iti pot frange inima fara macar sa-si dea seama de asta. Inainte sa incerci sa-l cuceresti pe Varsator, gandeste-te bine daca intr-adevar este barbatul de care ai nevoie.

Daca esti o persoana geloasa si posesiva, casatoria cu nativul din Varsator din start s-ar putea sa fie sortita esecului. Varsatorul este o foarte deschis si sociabil, si trebuie sa-l accepti asa cum este, sa-i oferi libertate si dreptul la exprimare libera.

Pentru Varsator, partea spirituala este mai importanta decat cea materiala – ii place sa socializeze si sa-si petreaca timpul cu prietenii. In astfel de momente poti face primii pasi pentru a-l cuceri. Un stil aparte, un aspect fizic extravagant si capacitatea de a iesi in evidenta vor atrage instantaneu atentia barbatului Varsator. Cat timp femeia este misterioasa si diferita de celelalte, Varsatorul va cauta sa o inteleaga si sa o cucereasca.

Daca vei reusi continuu sa-l surprinzi, la cat de curios este si cat de mult isi doreste sa cunoasca totul, cu siguranta te va cere de sotie.