Horoscop urania 2019 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2019, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania


(20 Ianuarie - 18 Februarie)


Cum il cuceresti pe Varsator?


Un mister bizar

Barbatii din zodia Varsator sunt fermecatori dar imprevizibili. Ei pot sa franga inima fara macar sa-si dea seama. Inainte sa incerci sa-l cuceresti pe Varsator, gandeste-te bine, trebuie sa te convigi ca anume de acest barbat ai nevoie.

Probabil, casatoria cu acest barbat va fi sortita esecului din start, daca esti geloasa si posesiva. Varsatorul este o persoana foarte deschisa si sociabila, trebuie sa-l accepti asa cum e, sa-i oferi libertate si dreptul la exprimare.

Hrana pentru suflet este mai importanta pentru Varsator decat lucrurile materiale – ii plac discutiile interesante, compania prietenilor. Si anume intr-o astfel de companie poti face primii pasi spre a-l cuceri. In cazul acesta sunt binevenite actiunile neobisnuite, un aspect fizic extravagant si capacitatea de a fi in centrul atentiei. Cat timp femeia este misterioasa si diferita de celelalte, Varsatorul este atras de ea si incearca sa o inteleaga.

Daca vei reusi sa-l uimesti la nesfarsit pe Varsator, stiind cat de curios este si cat de mult isi doreste sa cunoasca totul, te poti astepta la cererea in casatorie din partea lui.Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...