Zodiac ChinezescZodiac Chinezesc
AstrologieAstrologie
Compatibilitati in dragosteCompatibilitati
AstrogramaAstrograma
NumerologieNumerologie
Anul 2023Anul 2023
Anul 2022Anul 2022
Zodia Varsator Horoscop Varsator (20 Ianuarie - 18 Februarie)

Horoscop 2022 Varsator

Previziuni generale

Pentru majoritatea Varsatorilor anul Tigrului de Apa va fi o perioada linistita, fara incidente sau surprize neplacute. Problemele mici care vor aparea pe parcursul anului nu ii vor afecta pe nativii din aceasta zodie, in plus, astrele ii vor rasfata cu tot felul de evenimente placute. In anul 2022, Varsatorii trebuie sa se ocupe de ceea ce este cu adevarat important pentru evolutia lor si sa nu-si iroseasca energia pe lucruri marunte.

Varsatorii vor deveni lideri de proiecte si inceputuri noi. Persoanele apropiate vor fi sursa lor de inspiratie si vor obtine multe beneficii din succesul lor.

In anul 2022, astrele nu ii sfatuiesc pe Varsatori sa-si caute de lucru in strainatate, majoritatea nativilor isi pot gasi un loc de munca bun in tara. Astrele le promit stabilitate in plan material, forta fizica si psihica si resurse mari de energie si vointa. Este important totusi sa se si odihneasca bine ca sa-si mentina vitalitatea la cote maxime.

Horoscop 2022 Varsator: Cariera

De la inceputul anului si pana in martie Varsatorii se vor bucura de o perioada reusita in cariera. In aceste luni reprezentantii zodiei trebuie sa profite de toate sansele de a-si extinde lista de contacte utile.

Multi nativi vor primi propuneri de afaceri tentante, vor aparea proiecte si idei noi, dar inainte sa se afunde in munca, Varsatorii trebuie sa-si evalueze obiectiv sansele si sa cantareasca toate argumentele pro si contra. Pentru a avea succes, in numeroasele propuneri trebuie sa aleaga una singura si sa se concentreze in totalitate asupra acesteia.

Toata primavara Varsatorii vor munci cu dedicatie si vor face tot posibilul pentru a-si atinge obiectivele profesionale. Astrele ii sfatuiesc sa fie prudenti in relatiile cu partenerii si colegii, pentru ca pot aparea conflicte. Ca sa nu-si faca rau singuri, Varsatorii trebuie sa stie clar ce si cui pot sa spuna.

Vara Varsatorii vor avea parte de o mica pauza pe plan profesional, foarte necesara de altfel. In aceasta perioada ei vor avea timp sa puna la cale urmatorii pasi si sa stabileasca strategiile viitoare.

Pana la sfarsitul anului toate trebuie duse la bun sfarsit si toamna va fi o perioada minunata in acest sens.

Horoscop 2022 Varsator: Bani

In anul 2022 Varsatorii se vor bucura de stabilitate financiara. Veniturile lor nu vor scadea. Mai mult de atat, exista posibilitatea ca sumele cheltuite candva pe achizitii majore sa se intoarca in portofelul acestor nativi.

Majoritatea Varsatorilor stiu sa faca bani si primavara aceasta abilitate a lor va fi la inaltime. Proiectele noi vor incepe sa aduca profit si situatia materiala se va imbunatati considerabil. Reprezentantii zodiei trebuie sa profite de aceste circumstante si sa puna un procent din venituri deoparte. In viitor s-ar putea sa aiba nevoie de acesti bani pentru o achizitie importanta.

Nativii din zodia Varsator vor manifesta un entuziasm extraordinar si vor avea determinarea necesara pentru realizarea planurilor si atingerea scopurilor propuse.

Vara Varsatorii isi pot permite sa plece intr-o vacanta mult asteptata. Totodata, cheltuielile pe distractii nu le vor afecta bugetul, pentru ca veniturile le vor acoperi integral.

Toamna multi reprezentanti ai zodiei Varsator isi vor putea folosi economiile pentru o investitie importanta.

Horoscop 2022 Varsator: Dragoste

In anul 2022, nativii singuri din zodia Varsator vor fi mai tot timpul in atentia persoanelor de sex opus. Majoritatea Varsatorilor se vor bucura de romantism, o viata sexuala activa, trairi intense si experiente de neuitat.

Astrele ii sfatuiesc pe Varsatori sa nu-si piarda mintile de la atatea emotii ca sa nu-si scape cumva jumatatea. In anul Tigrului, multi reprezentanti ai zodiei isi vor gasi sufletul pereche, insa in drumul lor spre fericire vor trebui sa treaca prin multe incercari. Varsatorii vor trebui sa lupte cu gelozia si dorinta de a tine totul sub control, si ca sa nu-si piarda jumatatea, este important sa nu-si piarda capul.

Pentru Varsatorii casatoriti anul 2022 va fi o perioada linistita, armonioasa, fara evenimente notabile, dar cu momente romantice.

Cuplurile indragostite vor trai in anul Tigrului o a doua luna de miere, plina de pasiune si aventuri romantice. Va fi o perioada favorabila pentru calatorii si reinnoirea sentimentelor.

Horoscopul 2022 vine cu un pronostic mai putin favorabil pentru cuplurile care sunt deja in prag de despartire, astrele sugereaza ca partenerii sunt pregatiti sa puna punct relatiei.