Zodiac ChinezescZodiac Chinezesc
AstrologieAstrologie
Compatibilitati in dragosteCompatibilitati
AstrogramaAstrograma
NumerologieNumerologie
Anul 2023Anul 2023
Anul 2022Anul 2022
Zodia Varsator Horoscop Varsator (20 Ianuarie - 18 Februarie)

Barbatul Varsator

Pentru a atrage atentia barbatului Varsator, trebuie intai sa-i starnesti interesul fata de propria persoana. Fii un mister, barbatul Varsator este innebunit dupa femeile misterioase si cu cat mai misterioasa vei fi, cu atat mai bine. Arata-i ca el nu te intereseaza (mai ales in momentul in care faceti cunostinta) si ochii lui, care pana in acel moment ii priveau cu indiferenta pe toti cei din jur, se vor deschide larg si vor ramane atintiti spre tine.

Barbatul Varsator evita casatoria prin toate mijloacele posibile, dar daca hotaraste totusi sa se insoare, nu accepta nimic mai putin decat o relatie de dragoste si prietenie pe termen lung. Prefera femei care au o viziune extinsa asupra vietii, capabile sa vorbeasca nu numai despre sentimente, dar si despre OZN-uri, natura, incalzire globala, problemele tarilor din lumea a treia, etc. Pentru barbatul Varsator, conversatia este un mod mult mai interesant de a-si petrece timpul decat sexul zilnic. Femeia-prietena care nu cauta sentimente de dragoste nebunesti si nu face crize de gelozie este intruchiparea perfectiunii.

Daca te-ai imprietenit mai mult cu barbatul Varsator, nu te astepta in scurt timp la declaratii de dragoste si o cerere in casatorie. Chiar daca si-a exprimat sentimentele, barbatul Varsator va gasi zeci de motive sa nu se casatoreasca cu tine nici azi, nici maine, nici peste mai multe luni sau ani. De indata ce vei exclude unele motive, el imediat va gasi altele. Dar asta nu inseamna ca nu are rost sa incepi o relatie cu un barbat Varsator, nu este totul chiar atat de rau. Se va casatori oricum, dar numai dupa ce o vor face toti prietenii lui. Asta ii va trezi interesul pentru casatorie, il va face sa fie curios si sa priveasca casnicia ca pe un fenomen misterios descoperit de toti in afara de el.

Barbatul nascut in zodia Varsator poate sa para uneori prea indiferent si te-ai putea gandi ca ar fi bine sa-l faci gelos pentru a-i reaprinde sentimentele. Ar fi o concluzie total gresita, pentru ca el nu este gelos. Daca ii vei da de inteles ca il parasesti pentru un alt barbat, Varsatorul iti va spune la revedere fara sa stea pe ganduri si poate chiar iti va propune sa ramaneti prieteni. In ceea ce-l priveste pe barbatul din zodia Varsator, acesta in nici un caz nu-si va insela iubita, deoarece sexul il intereseaza mult mai putin.

Barbatul Varsator obtine rezultate bune si se bucura de recunoastere publica mai des decat nativii din alte semne zodiacale. Nu poate fi caracterizat ca fiind generos si risipitor, desi barbatii din aceasta zodie nu sunt zgarciti. De cele mai multe ori, ei nu devin bogati. Cand aduna ceva bani, Varsatorii nu-i cheltuie pe haine de firma si bijuterii, prefera sa-i puna deoparte pentru momentul in care vor avea de realizat o idee sau o sa vrea sa faca ceva imprevizibil.

Copiii se simt foarte bine in compania tatalui Varsator. Acesta le poate povesti tot felul de absurditati si le poate explica lucruri pe care nici macar alti parinti nu le stiu.