Horoscop urania 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania

Horoscop Varsator


(20 Ianuarie - 18 Februarie)


Caracter si Temperament Varsator

Persoana nascuta in zodia Varsator pune adevaratele valori ale vietii mai presus de faima si recunoastere publica, opteaza pentru adevar si progres. Varsatorii sunt persoane respectate si intelepte, nu-si pierd individualitatea nici in cea mai dificila situatie. Sunt foarte pretentiosi in alegerea prietenilor, cu toate ca nu fug de cunostinte intamplatoare. Varsatorii sunt visatori, deseori isi doresc imposibilul. Nu accepta compromisuri, rareori asculta sfaturile altora si, in acelasi timp, nu prea dau nici ei sfaturi, se bazeaza in toate cazurile pe propria experienta.

Persoanele din aceasta zodie tind sa-si exprime originalitatea si nu baga in seama afirmatiile facute la adresa lor. Varsatorii stiu ce vor si cum isi pot atinge obiectivul propus. Deseori, ei fie sunt invidiati, fie nu sunt intelesi. Inzestrati cu mai multe calitati decat altii, Varsatorii le utilizeaza cu indemanare pentru a-i influenta pe cei din jur. Deseori, sufera din cauza greselilor comise, iar gandurile lor sunt departe de realitate.

Varsatorilor le lipseste atat un element de rautate, cat si capacitatea de a comite fapte necinstite. Ei aspira spre armonie si sunt capabili sa gaseasca o solutie delicata pentru rezolvarea unei probleme dificile. Varsatorii pot fi impartiti in persoane neputincioase si in persoane rezistente si puternice. In majoritatea cazurilor, este o combinatie intre un heruvim si un drac. Varsatorul nu suporta fatarnicia, evita sa atraga prea multa atentie, dar iubeste sa- impresioneze pe cei din jur. Neinteresati de normele de conduita si morala general acceptate, acasa Varsatorii respecta conceptiile invechite. Nativii din aceasta zodie evita sa semene cu cineva, dar vor sa fie iubiti de toata lumea, tind sa fie independenti si fac tot posibilul sa ajunga la putere, sa aiba un statut social inalt si sa fie respectati.

Varsatorul este foarte curios din fire, dar necunoscutul il atrage numai pana in momentul in care devine cunoscut. In viata, Varsatorul este un observator pasiv, care poate da dovada totusi de generozitate. Persoanele din aceasta zodie trebuie sa aleaga – intuitie sau ratiune. Recunosc existenta lui Dumnezeu, cred in paranormal, sunt binevoitoare si inimoase. Galanteria Varsatorilor este naturala, uneori sunt pur si simplu naivi. Unii dintre acesti nativi simt mereu nevoia sa-si recunoasca vina, altii dimpotriva incearca sa-si ascunda sentimentele si emotiile. Daca fac vreo gafa, incearca sa evite comunicarea si se concentreaza asupra indeplinirii obiectivelor stabilite. Isi doresc sa fie cei mai buni, nu le place sa fie condusi, sunt capabili sa acuze de infidelitate din cauza oricarui fleac, pot deveni ostili, reci si imprudenti.Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...