Zodiac ChinezescZodiac Chinezesc
AstrologieAstrologie
Compatibilitati in dragosteCompatibilitati
AstrogramaAstrograma
NumerologieNumerologie
Anul 2023Anul 2023
Anul 2022Anul 2022
Zodia Varsator Horoscop Varsator (20 Ianuarie - 18 Februarie)

Caracter si Temperament Varsator

Persoana nascuta in zodia Varsator pune adevaratele valori ale vietii mai presus de faima si recunoastere publica, opteaza pentru adevar si progres. Varsatorii sunt persoane respectate si intelepte, nu-si pierd individualitatea nici in cea mai dificila situatie. Sunt foarte pretentiosi in alegerea prietenilor, cu toate ca nu fug de cunostinte intamplatoare. Varsatorii sunt visatori, deseori isi doresc imposibilul. Nu accepta compromisuri, rareori asculta sfaturile altora si, in acelasi timp, nu prea dau nici ei sfaturi, intotdeauna se bazeaza pe propria experienta.

Nativii din aceasta zodie tind sa-si exprime originalitatea si nu baga in seama afirmatiile facute la adresa lor. Varsatorii stiu ce vor si cum isi pot atinge obiectivul propus. Deseori, fie sunt invidiati, fie nu sunt intelesi. Inzestrati cu mai multe calitati decat altii, Varsatorii le utilizeaza cu indemanare pentru a-i influenta pe cei din jur. Deseori, sufera din cauza greselilor comise si se duc cu gandul departe de realitate.

Varsatorilor le lipseste atat un element de rautate, cat si capacitatea de a comite fapte mai putin cinstite. Reprezentantii acestei zodii aspira spre armonie si stiu sa gaseasca solutii delicate pentru rezolvarea problemelor. Varsatorii pot fi impartiti in persoane neputincioase si persoane puternice si rezistente. In majoritatea cazurilor, este o combinatie intre un heruvim si un drac. Varsatorul nu suporta fatarnicia, evita sa atraga prea multa atentie, dar iubeste sa-i impresioneze pe cei din jur. Neinteresati de normele general acceptate de conduita si morala, acasa Varsatorii respecta conceptiile invechite. Nativii din aceasta zodie evita sa semene cu cineva, dar vor sa fie iubiti de toata lumea, tind sa fie independenti si fac tot posibilul sa ajunga la putere, sa aiba un statut social inalt si sa fie respectati.

Varsatorul este foarte curios din fire, dar necunoscutul il atrage numai pana in momentul in care devine cunoscut. In viata de zi cu zi, Varsatorul este un observator pasiv, care poate da dovada totusi de generozitate. Nativii din aceasta zodie trebuie sa aleaga intre intuitie si ratiune. Recunosc existenta lui Dumnezeu, cred in paranormal, sunt binevoitori si inimosi. Galanteria Varsatorilor este naturala, uneori ei sunt pur si simplu naivi. Unii dintre acesti nativi simt mereu nevoia sa-si recunoasca vina, altii dimpotriva incearca sa-si ascunda sentimentele si emotiile. Daca fac vreo gafa, incearca sa evite comunicarea si se concentreaza asupra indeplinirii obiectivelor stabilite. Isi doresc sa fie cei mai buni, nu iubesc sa fie condusi, sunt capabili sa acuze de infidelitate din cauza unor fleacuri, pot deveni ostili, reci si imprudenti.