Zodiac ChinezescZodiac Chinezesc
AstrologieAstrologie
Compatibilitati in dragosteCompatibilitati
AstrogramaAstrograma
NumerologieNumerologie
Anul 2022Anul 2022
Zodia Varsator Horoscop Varsator (20 Ianuarie - 18 Februarie)

Femeia Varsator

Femeia Varsator este o prietena perfecta pentru persoanele care doresc sa acumuleze cunostinte noi sau sa avanseze pe plan profesional. Este ingenioasa, un partener de discutii placut, se comporta natural in orice mediu.

Femeia Varsator in general are incredere in oameni. Crede in ceea ce-i spui si in niciun caz nu va verifica ce ai in geanta sau prin buzunare din gelozie. Ar fi gresit sa-i atribui aceasta caracteristica. Femeia Varsator isi studiaza partenerul destul de bine inainte de casatorie si daca nu i-ai fi satisfacut cerintele, nu s-ar fi casatorit cu tine.

Chiar daca persoana iubita nu este intotdeauna alaturi, Varsatorii nu sunt gelosi. Dar daca ii vei da femeii Varsator un motiv serios sa se indoiasca de fidelitatea ta, te va parasi fara sa stea la discutii. S-ar putea sa ramaneti prieteni, dar nimic mai mult.

Femeile Varsator rareori isi inseala sotul. Daca se va indragosti cu adevarat de un alt barbat, femeia din aceasta zodie nu te va insela, pur si simplu va pune capat relatiei. Nu este de mirare ca persoanele nascute in aceasta zodie deseori divorteaza.

Aspectul financiar nu este atat de important pentru femeia Varsator, mai important este ca iubitul sa obtina rezultate bune pe plan profesional.

Femeile nascute in zodia Varsator nu iubesc sa dea sau sa ia bani imprumut. Daca totusi se intampla sa ia bani imprumut, intotdeauna ii restituie la termenul stabilit.

Majoritatea femeilor din zodia Varsator sunt misterioase si foarte frumoase, probabil sunt cele mai frumoase femei din Zodiac. Iar daca nu te va cuceri cu frumusetea, femeia Varsator cu siguranta te va atrage cu farmecul pe care-l emana.

Femeia Varsator este un partener de discutii foarte interesant, poate sa conduca negocieri, dar uneori se abate de la tema si trece la subiecte mai putin importante, fapt care te poate pune intr-o situatie dificila, dar care este perfect normal pentru ea.

Femeia din zodia Varsator este o mama tandra si sensibila, dar uneori poate fi si distanta. Isi invata copiii sa fie sinceri, sa respecte oamenii din jur si niciodata nu-i cearta pentru adevar, chiar daca este unul dureros.

Sa nu crezi ca sotia Varsator iti va indeplini toate dorintele sau mai ales ordinele. Ea percepe viata in felul ei si incercarea de a-i schimba conceptiile nu da niciun rezultat. Daca vrei sa fiti impreuna, invata sa nu fii gelos, fii deschis la inovatii, nu fi zgarcit si dur, comporta-te frumos cu prietenii ei chiar daca ti se par cam ciudati.