Horoscop urania 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania

Horoscop Varsator


(20 Ianuarie - 18 Februarie)


Femeia Varsator

Femeia Varsator este o prietena ideala pentru persoanele care doresc sa dobandeasca cunostinte noi sau sa avanseze in plan profesional. Este ingenioasa, un partener de discutii placut, se comporta natural in orice mediu.

Femeia Varsator are in general incredere in oameni. Crede in ceea ce spui si in nici un caz nu va verifica ce ai in geanta sau prin buzunare, condusa de sentimente de gelozie. Ar fi gresit sa incluzi aceasta caracteristica in lista calitatilor ei. Femeia Varsator te-a studiat destul de bine inainte de casatorie si daca nu i-ai fi satisfacut cerintele, nu s-ar fi maritat cu tine.

Varsatorii nu sunt gelosi, chiar daca persoana iubita nu este intotdeauna alaturi. Dar daca vei da femeii Varsator un motiv serios sa se indoiasca de fidelitatea ta, te va parasi fara sa stea la discutii. Exista sansa sa ramaneti prieteni, dar nimic mai mult.

Femeile Varsator rareori isi inseala sotul. Cu toate acestea, daca femeia Varsator intr-adevar se va indragosti de un alt barbat, ea nu te va insela, pur si simplu o sa se desparta de tine. Nu este de mirare ca persoanele din aceasta zodie deseori divorteaza.

Aspectul financiar nu este atat de important pentru femeia Varsator, mai important este ca iubitul sa obtina rezultate bune in plan profesional.

Femeile nascute in zodia Varsator nu iubesc sa dea sau sa ia bani imprumut. Daca totusi iau bani imprumut, ii returneaza intotdeauna la termenul stabilit.

Cele mai multe dintre femei din zodia Varsator sunt misterioase, incredibil de frumoase, se poate spune ca fac parte din cele mai frumoase femei din toate constelatiile Zodiacului. Si in cazul in care o femeie Varsator nu este frumoasa, cu siguranta este atragatoare.

Femeia Varsator este un partener de discutii foarte interesant, poate fi lider in negocieri, dar uneori trece brusc la dezbaterea unor chestiuni neimportante. O schimbare atat de brusca te poate pune intr-o situatie dificila, dar pentru femeia din aceasta zodie o astfel de situatie este ceva obisnuit.

Mama Varsator este tandra si sensibila cu copiii, dar in unele cazuri poate fi si distanta. Ii va invata pe copii sa fie sinceri, sa respecte lumea din jur si in niciun caz nu ii va certa pentru adevar, chiar daca acesta va fi dureros.

Sa nu crezi ca sotia Varsator iti va indeplini toate dorintele sau mai ales ordinele. Ea percepe viata in felul ei si incercarea de a-i schimba conceptiile nu va avea niciun rezultat.

Daca vrei sa ramana cu tine, trebuie sa nu fii gelos, sa fii deschis la inovatii, sa nu fii zgarcit, patetic si crud, sa te porti frumos cu prietenii ei chiar si atunci cand acestia par cam ciudati.Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...