Zodiac ChinezescZodiac Chinezesc
AstrologieAstrologie
Compatibilitati in dragosteCompatibilitati
AstrogramaAstrograma
NumerologieNumerologie
Anul 2023Anul 2023
Anul 2022Anul 2022
Zodia Varsator Horoscop Varsator (20 Ianuarie - 18 Februarie)

Dieta zodiacala pentru Varsator

Potrivit astrologilor, Varsatorii ar trebui sa tina sub control doua lucruri: pasiunea pentru mancarea buna si pasiunea pentru bauturile spirtoase. In cele mai multe cazuri, motivatia este ceea ce le lipseste acestor nativi pentru a se mentine in forma. Ei bine, nu sunt ei intotdeauna siguri ca intr-adevar trebuie sa slabeasca! Prin urmare, cura de slabire inceputa se uita cu bucurie si rezultatele eforturilor titanice dispar, iar kilogramele alungate se intorc intr-un timp foarte scurt.

In cazul acesta, esential este scopul. Varsatorul trebuie sa inteleaga exact de ce trebuie sa slabeasca. De exemplu, ca sa se imbrace intr-un costum frumos cumparat anul trecut, care abia il mai incape in prezent. Varsatorii sunt esteti si pot face sacrificii pentru frumusete. In cazul Varsatorilor, metoda cea mai potrivita pentru a obtine rezultatul dorit este sa gaseasca un echilibru intre aportul de calorii si consumul de energie. Meniul lor poate sa includa aproape orice. Trebuie sa tina cont numai de cantitate: daca stam acasa – mancam salata; daca avem de umblat – ne putem rasfata si cu o portie de cartofi prajiti cu carne.

Varsatorii pot combina cu usurinta sportul cu odihna: tenisul, baschetul, voleiul si fotbalul ar avea efecte benefice asupra corpului, facandu-l mai puternic si mai ferm. Ar putea sa practice si sambo sau judo. In plus, corpul Varsatorului se modeleaza chiar si atunci cand acesta numai se gandeste la ceva legat de calatorii: alpinism, turism montan, ciclism sau raliu.

Cura de slabire astrologica pentru Varsator: fructe de mare si toate tipurile de alimente vegetale.