Zodiac ChinezescZodiac Chinezesc
AstrologieAstrologie
Compatibilitati in dragosteCompatibilitati
AstrogramaAstrograma
NumerologieNumerologie
Anul 2023Anul 2023
Anul 2022Anul 2022
Zodia Varsator Horoscop Varsator (20 Ianuarie - 18 Februarie)

Horoscop 2021 Varsator

Nativii din zodia Varsator sunt deschisi, veseli, sociabili, sufletul oricarei petreceri. Sunt capabili sa acumuleze rezerve extraordinare de energie, dar in anul 2021 aceasta calitate pentru prima data nu va mai fi apreciata, fiind perceputa drept o atitudine agasanta si incapacitate de a fixa niste limite. Energia excesiva nu este nici pe placul Bivolului, zodiei guvernante a acestui an. Prin urmare, Varsatorii va trebui sa invete sa fie mai retinuti in manifestari. La inceputul anului isi vor dori sa faca schimbari radicale, dar nu e indicat sa-si schimbe viata brusc. Aveti rabdare pana la sfarsitul primaverii si veti obtine cu usurinta ceea ce v-ati dorit. Daca ati vrut sa schimbati ceva pe plan profesional, vor aparea proiecte care va vor aduce castiguri substantiale. Pentru realizarea lor completa veti avea insa nevoie de ajutorul oamenilor apropiati sau a unor persoane de incredere.

Pe plan personal, incercati sa opriti acasa butonul “eu sunt seful”, nimeni nu-i iubeste pe sefi. Respectarea principiului de parteneriat egal va va aduce mai multe beneficii si va consolida familia. Copiii va vor aduce multe bucurii. S-ar putea sa va surprinda cu un talent sau o abilitate cu mare potential. Poate va fi ceea ce va va asigura o batranete lipsita de griji.

Varsatorii care au intrat singuri in anul 2021 vor scapa de toate datoriile vechi, karmice, vor reusi sa uite supararile si vor incepe o relatie noua. Persoana potrivita va aparea chiar din momentul in care vor hotara sa o faca.

Horoscop 2021 pentru barbatii din zodia Varsator

Barbatii din zodia Varsator vad oportunitati acolo, unde altii vad doar piedici si probleme. Adaugati la asta “multifunctionalitatea” zodiei si veti intelege cat de ocupata e mintea Varsatorului cu tot felul de proiecte. Cu toate acestea, supraactivitatea si dorinta de a face bani nu va aduce mari succese Varsatorilor: proiectele fie vor esua, fie isi vor pierde finantarea. Exista o singura solutie: trebuie sa va concentrati asupra variantei cele mai sigure si sa le puneti pe restul pe pauza.

Viata sentimentala a barbatilor nascuti in semnul Varsatorului va fi una destul de agitata: vor lega mai multe relatii, isi vor toca nervii, vor pierde timp si resurse ca sa inceapa o noua relatie, dar pana la urma tot nu-si vor gasi fericirea si satisfactia. Este posibil ca Varsatorii sa nu poata uita o dragoste veche si sa o caute continuu, insa sub alt aspect. Incercati sa va eliberati, sa dati totul uitarii si sa construiti o relatie cu o persoana vie, nu cu o proiectie.

Horoscop 2021 pentru femeile din zodia Varsator

Femeile din zodia Varsator fac totul cu pasiune. Daca muncesc, o fac cu maxima dedicatie, daca iubesc, fac totul in jurul lor sa straluceasca si sa vibreze, iar daca se distreaza, fac apele sa se reverse. Femeile Varsator ajung destul de usor la pozitia de lider, si in viata personala tot pot s-o faca pe seful. Aceste calitati deseori ii indeparteaza pe reprezentantii sexului puternic care se asteapta de la nativele zodiei la mai multa feminitare, empatie si blandete.

In anul 2021, femeile nascute in Varsator va trebui sa invete sa fie mai sensibile, in caz contrar vor avea dificultati pe plan personal. Trebuie sa-si tempereze dorinta de autoafirmare, pentru ca zodia guvernanta a anului nu tolereaza aroganta. Pe langa acestea, reprezentatele zodiei ar fi indicat sa acorde mai multa atentie sanatatii, altfel risca toamna sa dezvolte o afectiune, care in scurt timp sa devina cronica. Mai spre iarna femeile Varsator vor capata energie si forte proaspete si odata cu schimbarea starii de spirit vor aparea si oportunitati noi, care vor imbunatati considerabil situatia financiara a reprezentantelor acestei zodii.

Sanatate

Nativii din zodia Varsator nu au o sanatate de fier. Se confrunta mai des decat celelalte zodii cu probleme legate de sistemul cardiovascular sau articulatii. Toate astea din cauza faptului ca nu pot renunta la placeri, la bautura, la o tigara, la ceva gustos noaptea, iar regimul de zi il considera valabil numai pentru cei slabi. Daca vor renunta la aceste convingeri, vor reusi sa amane vizita la cardiolog.

In plus, organismul Varsatorilor are nevoie in mod constant de vitamine din grupa B si C, si orice alimente hematopoietice – fructe, fructe de padure, vanat – trebuie sa le includa cat mai des in meniul zilnic. Varsatorii sunt si foarte meteosensibili, dar in ciuda starii de slabiciune resimtite in astfel de perioade, continua sa munceasca. E mai bine totusi sa lasati eroismul in viata de zi cu zi. Dati un randament mult mai mare cand sunteti odihniti si sanatosi. In anul 2021 asta va fi strategia cea mai buna.

Finante

Principiul dupa care Varsatorii isi gestioneaza banii poate fi descris cu o singura fraza: “A ars sura, sa arda si coliba!” Reprezentantii acestei zodii considera ca e meschin sa stii cati bani ai in portofel, sa-ti planifici cheltuielile, si cu atat mai mult sa pui bani deoparte. Lumea pana la urma e plina de tot felul de placeri accesibile chiar in acest moment. Dau cu usurinta bani imprumut, isi cumpara lucruri la moda si isi servesc prietenii pe banii lor. In viitorul apropiat, aceasta atitudine iresponsabila fata de bani le poate crea Varsatorilor probleme. Prin noiembrie 2021 se va crea o situatie in care vor avea nevoie urgenta de bani. Si atunci va iesi la iveala ca nu dispun de o astfel de suma. In cele din urma se vor gasi solutii, dar toata povestea asta o sa-i faca pe reprezentantii acestui semn zodiacal sa se gandeasca la viitorul lor financiar. Atunci va fi momentul sa se opreasca sa-si risipeasca energia in mai multe directii si sa se concentreze asupra unui singur proiect de mare amploare.

Ideal ar fi sa cereti inapoi tot ce ati dat imprumut rudelor si prietenilor si sa reduceti cheltuielile. Credeti-ne pe cuvant, chiar aveti de unde taia.

Daca sunteti angajati undeva, in anul 2021 e mai bine sa nu va schimbati locul de munca. Studiati ofertele pentru viitor si investiti in propria dezvoltare profesionala. Va puteti inscrie la ceva cursuri de orientare profesionala, este un an favorabil pentru studii si perfectionare.