Zodiac ChinezescZodiac Chinezesc
AstrologieAstrologie
Compatibilitati in dragosteCompatibilitati
AstrogramaAstrograma
NumerologieNumerologie
Anul 2023Anul 2023
Anul 2022Anul 2022

Cum cuceresti barbatul din zodia…

Specific pentru femei

"O sa ma casatoresc cu el?", "De ce nu ma baga in seama?", "Cum sa-l fac sa se indragosteasca de mine?"... Deseori, femeile apeleaza la ajutorul unui astrolog ca sa afle cum pot cuceri barbatul iubit si cum pot sa se marite cu el. Multe femei, care s-au saturat de instabilitate si de concubinaj, intreaba cum isi pot convinge partenerul de viata sa se insoare. Pai… intr-adevar, este un subiect actual, cand atat de multi barbati isi doresc relatii libere si incearca sa evite cu orice pret legalizarea relatiei.

Horoscop 2021

Aceasta atitudine nu bucura reprezentantele sexului frumos deloc, deoarece majoritatea dintre noi au nevoia sa se simta unice in bratele barbatului iubit, sa se simta protejate si sa aiba conditiile necesare pentru a avea si a educa copii. Dorinta de a avea stabilitate si siguranta este naturala.

Sa-l indragostesti, sa-l cuceresti, sa-l seduci… adica sa-l impresionezi atat de mult incat sa te aprecieze ca femeie, sa-i placi in toate privintele. Asta este minimul.

Si maximul – astrologia poate invata fiecare femeie sa devina unica pentru barbatul ei, iubita, astfel incat el sa creada ca viata n-ar fi frumoasa fara ea, si sa decida sa-si petreaca toata viata cu ea. Deseori, barbatii ni se par a fi de pe o alta planeta. Este suficient sa asculti numai bancurile despre logica barbatilor. Este necesar sa intelegi barbatul in numeroase situatii, pentru a-l face sa te asculte si pentru a sti cum sa-i influentezi sentimentele.