Zodiac ChinezescZodiac Chinezesc
AstrologieAstrologie
Compatibilitati in dragosteCompatibilitati
AstrogramaAstrograma
NumerologieNumerologie
Anul 2023Anul 2023
Anul 2022Anul 2022
Zodia Balanta Horoscop Balanta (23 Septembrie - 22 Octombrie)

Cum il cuceresti pe Balanta?


Invata sa fii diplomata

Barbatul Balanta are o fire aristocratica, este fermecator si galant, si stie sa faca o impresie buna. Rareori ramane singur.

Daca vrei sa atragi atentia Balantei, cel mai degraba va trebui sa stai la rand. Femeia care vrea sa-l cucereasca pe barbatul din aceasta zodie trebuie sa aiba un simt estetic asemanator cu al lui.

Discutiile despre arta si o simpla comunicare, fara manifestarea unui interes exagerat, s-ar putea sa te ajute sa te apropii de barbatul Balanta si sa devii pentru el un adevarat prieten. Nativilor din Balanta nu prea le place sa fie vanati, de aceea, de cele mai multe ori, se imprietenesc cu femeile care nu duc lipsa de admiratori.

Daca dupa o serie de intalniri romantice Balanta suna si te invita la teatru sau la restaurant, sa stii ca ati trecut la o noua etapa a comunicarii, cand il poti bucura facandu-i complimente reciproce, spunand, de exemplu, ca niciodata n-ai avut o cunostinta atat de interesanta si nobila, ca simti ca atentia lui s-ar putea sa-ti ia mintile si s-ar putea sa te indragostesti de el cu adevarat.

Aceste cuvinte placute il pot face pe barbatul Balanta sa treaca hotarat la actiune. De mentionat este ca nativii din zodia Balanta sunt linistiti si prefera sa evite conflictele, iar aceasta trasatura este foarte benefica pentru relatia voastra.