Horoscop urania 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania

Horoscop Urania Balanta


(23 Septembrie - 22 Octombrie)


Horoscop Rautacios Balanta

Esteti si lenesi cum nu s-au mai vazut. Nu sunt adaptati deloc la realitatile vietii. Idealizeaza lumea, vor s-o vada asa cum si-o imagineaza si nu cum este ea de fapt.

La fel este in relatiile cu oamenii: ei nu stiu sa-i aprecieze corect, pentru ca isi concentreaza atentia asupra aspectului fizic si a comportamentului. Sunt amabili si nu stiu sa refuze. Nu sunt capabili nici sa isi sustina dreptatea.

Balantele nu au o opinie proprie si sunt mereu dispuse sa o preia de la cineva. Sunt controlate de dorinta de a se impaca cu toata lumea, deoarece cei nascuti in aceasta zodie cauta tot timpul aprobarea celor din jur. De aceea, de multe ori ei cauta sa faca ceva ce le-ar placea altora dupa parerea lor, si nu ceea ce isi doresc ei de fapt, sau ceea ce trebuie facut in circumstantele date.

Vointa puternica – nu este calitatea lor. Balantele incearca sa amane luarea unor decizii importante, sperand in suflet ca cineva o va face pentru ele. Si chiar daca trag de timp si hotarasc greu ce alegere sa faca, deseori nu iau deciziile cele mai bune.

Barbatii din aceasta zodie sunt mai feminini si manierati. Femeile sunt frivole si servile. Uneori exagereaza cu cosmeticele si seamana cu niste papusi machiate.Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...