Zodiac ChinezescZodiac Chinezesc
AstrologieAstrologie
Compatibilitati in dragosteCompatibilitati
AstrogramaAstrograma
NumerologieNumerologie
Anul 2023Anul 2023
Anul 2022Anul 2022
Zodia Balanta Horoscop Balanta (23 Septembrie - 22 Octombrie)

Horoscop rautacios Balanta

Esteti si lenesi cum nu s-a mai vazut. Nativii din zodia Balanta nu se adapteaza la realitatile vietii, idealizeaza lumea, vor s-o vada asa cum si-o imagineaza si nu cum este ea de fapt.

La fel este in relatiile cu cei din jur: nu stiu sa-i aprecieze corect pentru ca isi concentreaza atentia asupra aspectului fizic si a comportamentului. Sunt amabili si nu stiu sa refuze. Nu sunt capabili nici sa-si sustina dreptatea.

Balantele nu au o opinie proprie si sunt mereu dispuse sa o preia de la altcineva. Incearca sa se inteleaga bine cu cei din jur pentru ca au nevoie exagerata de aprobare din partea lor. Prin urmare, deseori fac ceea ce cred ele ce le-ar placea altora, si nu ceea ce isi doresc de fapt sa faca, sau ceea ce ar trebui facut in situatia respectiva.

Vointa puternica nu este o calitate a Balantelor. Nativii din aceasta zodie incearca sa amane luarea unor decizii importante, sperand in suflet ca cineva o va face pentru ele. Si chiar daca trag de timp si hotarasc greu ce alegere sa faca, deseori nu iau deciziile cele mai bune.

Barbatii din aceasta zodie sunt mai feminini si manierati. Femeile sunt frivole si servile. Uneori exagereaza cu cosmeticele si ajung sa arate ca niste papusi.