Zodiac ChinezescZodiac Chinezesc
AstrologieAstrologie
Compatibilitati in dragosteCompatibilitati
AstrogramaAstrograma
NumerologieNumerologie
Anul 2023Anul 2023
Anul 2022Anul 2022
Zodia Balanta Horoscop Balanta (23 Septembrie - 22 Octombrie)

Balanta la volan

Gradul riscului de a face accident: Balantele se considera a fi cele mai echilibrate persoane. Provoaca 6,1% din accidente rutiere – mai putin, decat nativii din oricare alt semn zodiacal, dar, din pacate, deseori ajung sa fie implicate in accidente din cauza altor conducatori auto. Asadar, daca te-ai nascut la sfarsitul lunii septembrie – inceputul lunii octombrie, nu inseamna ca nu ti se poate intampla niciodata nimic. Cu toate ca suna ciudat, trebuie sa ai grija cand conduci pe drum drept sau in timpul zilei.

Dupa examinarea dosarelor a mai multor clienti cu luarea in considerare a zodiei fiecarui sofer, agentilor de asigurari auto le-a venit o idee: ce-ar fi sa stabileasca pretul asigurarilor in functie de semnul zodiacal al clientului?

Modelul automobilului preferat de zodia Balanta

Stilul de a conduce: In comparatie cu ceilalti conducatori, Balantele respecta cel mai mult regulile de circulatie (teoretic vorbind). Au o singura problema: cand conduc pe timp de noapte, rezista greu tentatiei de a inchide ochii.

Recomandari pentru cel de langa sofer: Stai tot timpul cu ochii pe el si tine-l de vorba.

Automobil: Prefera autoturisme de lux. N-ar intra in tramvai nici daca ai sta in cap. Minim un Rolls-Roys sa-i dai. Visul soferului Balanta e sa mearga cu un Lincoln, dar nu va refuza nici un Mercedes (nu e nevoie de comentarii). Cand analizeaza o masina, este foarte atent la confortul pe care il ofera. Sa nu incerci sa-i propui una fara aer conditionat sau un sofer disciplinat. Un sfat pentru vanzatori – zambiti tot timpul, zambiti…