Horoscop urania 2019 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2019, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania

Horoscop Balanta


(23 Septembrie - 22 Octombrie)


Barbatul Balanta

Barbatul Balanta o sa-ti dea o multime de sfaturi pe orice tema care te intereseaza. Te va ajuta oricand sa rezolvi o situatie complicata in care ai nimerit, dar cand vine vorba de relatii de dragoste, nu mai este mereu la fel de priceput. Tendinta de a organiza totul cat mai bine si corect, inclusiv sentimentele, te poate scoate din minti uneori.

Dupa ce ai intalnit un barbat Balanta, gandeste-te bine daca vrei sa ai ceva cu el. Va trebui sa iei o decizie foarte repede, sa nu fie prea tarziu dupa aceea. Vei fi atat de fermecata de barbatul Balanta, incat nu vei putea face nimic si nu te vei putea gandi la nimic fara el.

Barbatii Balanta nu inspira prea multa incredere, pentru ca nu sunt persoane pe care te poti baza mereu. Gandurile si planurile lor se shimba brusc. Hotarasc sa procedeze intr-un fel, si un urmatoarea clipa decid s-o faca cu totul altfel. Imagineaza-ti pentru o secunda ca ai acceptat sa te mariti cu el, iar in urmatoarea zi el n-o sa mai vrea sa se insoare si nici nu va crede de cuviinta sa te anunte ca si-a schimbat planurile. Ce zici de o asemenea situatie?

Barbatii Balanta nu-si pierd interesul pentru treburi amoroase pana la adanci batraneti. In majoritatea cazurilor, dorinta aceasta este doar fiziologica, dar faptul ca face parte din firea lor si nu-i lasa pana la moarte nu poate fi negat. Intotdeauna au o multime de admiratoare.

Nefiind temperamentali de felul lor, barbatii din zodia Balanta trec usor peste pierderi in dragoste, iar faptul ca-s constienti ca exista destule femei pentru ei in lume, contribuie la recapatarea rapida a echilibrului lor interior. Doar intr-un singur caz, barbatul Balanta devine cu adevarat confuz. Asa se intampla in momentul in care o femeie puternica si autoritara ii devine sotie. Ea reuseste sa-l convinga ca intreruperea casniciei este un mare pacat, chiar mai mare decat incalcarea legilor sfinte.

Barbatii Balanta nu sufera de curiozitate excesiva. Nu cauta sa inteleaga motivele ascunse ale actiunilor tale si iti pot justifica o lunga perioada de timp necesitatea de a proceda intr-un caz asa, iar in alt caz altfel, sustinand ca aceasta este o deductie logica facuta pe baza regularitatii evenimentelor din jur. In acelasi timp, barbatii din zodia Balanta nu iau in calcul niciodata faptul ca motivele majoritatii faptelor umane se ascund, in general, in psihicul personalitatii.

Fiind un expert in dragoste si situatii care necesita compasiune, barbatul Balanta te va uimi si te va speria cu indiferenta lui morala. Intr-o anumita situatie, s-ar putea sa ai nevoie de compasiune, el insa va incepe sa-si exprime concluziile, sa-ti puna tot felul de intrebari si, in final, iti va spune ca este numai vina ta.

Barbatul din zodia Balanta este un parinte destul de echilibrat, care nu se va supara si nu va tipa la copii, dar in acelasi timp nu le va oferi nici toata atentia lui. In viata barbatului Balanta, sotia este pe primul loc, nici macar nasterea unei fiice sau a unui fiu nu va schimba acest lucru. In ceea ce priveste finantele, barbatii din aceasta zodie sunt destul de generosi si risipitori.Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...