Zodiac ChinezescZodiac Chinezesc
AstrologieAstrologie
Compatibilitati in dragosteCompatibilitati
AstrogramaAstrograma
NumerologieNumerologie
Anul 2023Anul 2023
Anul 2022Anul 2022
Zodia Balanta Horoscop Balanta (23 Septembrie - 22 Octombrie)

Barbatul Balanta

Barbatul Balanta o sa-ti dea o multime de sfaturi pe orice tema care te intereseaza si te va ajuta oricand sa rezolvi o problema dificila, dar cand vine vorba de relatii de dragoste, nu mai este mereu la fel de priceput. Tendinta de a organiza totul cat mai bine si corect, inclusiv sentimentele, uneori te poate scoate din minti.

Daca ai intalnit un barbat Balanta, gandeste-te bine inainte sa ai ceva cu el. Va trebui sa iei o decizie foarte repede, ca dupa aceea sa nu fie prea tarziu. Vei fi atat de fermecata de barbatul din aceasta zodie, incat nu vei putea sa faci si sa te gandesti la nimic fara el.

Barbatii Balanta nu sunt parteneri pe care sa te poti baza intotdeauna. Gandurile si planurile lor se shimba brusc. Hotarasc sa procedeze intr-un fel si un urmatoarea clipa decid sa faca cu totul altceva. Imagineaza-ti pentru o secunda ca ai acceptat sa te casatoresti cu el, iar in urmatoarea zi el nu mai vrea sa se insoare si nici nu considera necesar sa te anunte ca si-a schimbat planurile. Ce zici de o asemenea situatie?

Barbatii Balanta nu-si pierd interesul sexual pana la adanci batraneti. In majoritatea cazurilor, este doar o dorinta fiziologica, dar faptul ca face parte din firea lor si nu-i lasa pana la moarte nu poate fi negat. Intotdeauna au o multime de admiratoare.

Nefiind temperamentali de felul lor, barbatii din zodia Balanta trec usor peste despartiri, iar faptul ca sunt constienti ca exista destule femei pentru ei in lume ii ajuta sa-si recapete rapid echilibrului interior. Intr-un singur caz barbatul Balanta devine cu adevarat confuz. Asta se intampla daca se casatoreste cu o femeie puternica si autoritara. Ea reuseste sa-l convinga ca desfacerea casniciei este un mare pacat, chiar mai mare decat incalcarea sfintelor porunci.

Barbatul Balanta nu sufera de curiozitate excesiva. Nu va cauta sa inteleaga motivele ascunse ale faptelor tale si iti va justifica o lunga perioada de timp necesitatea de a proceda uneori intr-un fel, iar alteori altfel, sustinand ca asta e o deductie logica facuta pe baza regularitatii evenimentelor din jur. In acelasi timp, barbatul din zodia Balanta nu ia in calcul niciodata faptul ca, in majoritatea cazurilor, motivele pentru care oamenii actioneaza intr-un fel sau altul se ascund, in general, in psihicul lor.

Fiind un expert in dragoste si situatii care necesita compasiune, barbatul Balanta te va uimi si te va speria cu indiferenta lui morala. Intr-o anumita situatie, s-ar putea sa ai nevoie de compasiune, el insa va incepe sa-si exprime concluziile, sa-ti puna tot felul de intrebari si, in final, iti va spune ca numai tu esti de vina.

Barbatul din zodia Balanta este un parinte destul de echilibrat, care nu se supara si nu tipa la copii, dar in acelasi timp nici nu le ofera toata atentia. In viata barbatului Balanta, sotia este pe primul loc si nici copiii nu pot schimba asta. In ceea ce priveste finantele, barbatii din aceasta zodie sunt destul de generosi si risipitori.