Zodiac ChinezescZodiac Chinezesc
AstrologieAstrologie
Compatibilitati in dragosteCompatibilitati
AstrogramaAstrograma
NumerologieNumerologie
Anul 2023Anul 2023
Anul 2022Anul 2022
Zodia Balanta Horoscop Balanta (23 Septembrie - 22 Octombrie)

Horoscopul Miliardarului pentru Balanta

Pentru semnul cel mai armonios al Zodiacului sa se imbogateasca – este un fleac – e nevoie doar de o idee si de dorinta de a face bani. Si aici exista o problema. Daca e sa fim sinceri, majoritatea Balantelor nu-si doresc sa se imbogateasca; visele lor despre viitorul financiar superb se termina cu barfe, sau cu numararea banilor altora, sau cu o fraza sacramentala in incheiere: “Daca as avea eu banii astia!” Dar este foarte posibila si “povestea”: a trait, a lucrat pentru altii, s-a trezit intr-o zi frumoasa – si a deschis o afacere proprie. Si cum a facut-o de fapt? Si-a invins lenea. Exista, de asemenea, si mari sanse ca Balantele sa primeasca o mostenire pe la mijlocul vietii.

Astrele si banii

Casatoriti-va cu banii.

In comparatie cu celelalte zodii, acesti nativi sunt mai putin intreprinzatori si harnici. Nu le place sa se forteze in plus, de aceea nu este cazul sa se bazeze pe puterile proprii in intemeierea averii. Cel mai bine se descurca in afacerile de parteneriat, pot da un sfat sau pot rezolva conflictele intre parteneri, colaboratori si subordonati. Fac orice pentru cei apropiati si iubiti, pot ierta o datorie, ii pot ajuta pe cei nevoiasi chiar daca stau prost cu banii. Majoritatea femeilor din zodia Balanta isi rezolva problemele financiare foarte simplu: constiente de atractiviatea lor, ele cauta sa se marite cu un barbat instarit.

Lunile cele mai favorabile din fiecare an, din punct de vedere financiar, sunt noiembrie si mai. Perioadele potrivite pentru afaceri pe viitor: 4 iunie 2011 – 11 iunie 2012; 10 octombrie 2017 – 8 noiembrie 2018.