Horoscop urania 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania

Horoscop Urania Balanta


(23 Septembrie - 22 Octombrie)


Horoscop Erotic Balanta

Femeia

Tendintele ei erotice sunt plasate in subconstient. Din cand in cand, ea se trezeste intr-un pat nou si nu poate sa inteleaga cum s-a intamplat acest lucru. Este pasionala, dar sexul nu constituie un scop pentru ea, cu toate ca ocupa un loc semnificativ in viata ei. Comportamentul ei se schimba mereu. Un barbat puternic o poate controla si ea o sa ii faca pe plac in toate privintele.

Cu un partener slab ea ajunge sa detina controlul. Dar nici in primul caz si nici in al doilea, barbatul nu va simti intens apropierea cu ea, deoarece va fi vorba doar de o satisfactie fizica.

Insa, in momentul in care ea se va simti iubita, ea se va schimba mult – va deveni vesela, atragatoare, dar nu si romantica. Intr-o casnicie, va manifesta mai mult interes pentru relatia intima.

Barbatul

Pe de o parte, acesta are un caracter excelent, este elegant, atragator si tinde spre stabilitate si dragoste din partea celor din jur. Pe de alta parte, este atras extrem de femei si sex, lucru pe care incearca sa-l ascunda.

Uneori isi gaseste armonia si reuseste sa-si tina in frau pasiunea. Dar sunt si momente in care nu exista nimic mai important pentru el decat dorinta de a face sex. Aceasta stare ii poate genera caderi si tensiuni nervoase.

Contactul cu o femeie il linisteste numai pentru o perioada scurta de timp si, daca ar fi posibil, el si-ar lasa si familia, si serviciul pentru sex. Situatia devine si mai complicata, pentru ca el nu se gandeste decat la nevoile personale si femeile nu prea au parte de atentia lui.

Barbatul Balanta poate sa obtina un anumit echilibru in viata de familie, dar numai cu conditia ca sotia lui sa aiba acelasi temperament ca al lui.

Compatibilitate perfecta cu: Gemeni, Leu, Varsator, Berbec, Sagetator
Compatibilitate medie cu: Taur, Capricorn, Rac
Incompatibili cu: Pesti