Zodiac ChinezescZodiac Chinezesc
AstrologieAstrologie
Compatibilitati in dragosteCompatibilitati
AstrogramaAstrograma
NumerologieNumerologie
Anul 2023Anul 2023
Anul 2022Anul 2022
Zodia Balanta Horoscop Balanta (23 Septembrie - 22 Octombrie)

Horoscop Erotic Balanta

Femeia Balanta

Femeia Balanta are tendintele erotice plasate adanc in subconstient. Din cand in cand, se trezeste intr-un pat nou si nu poate sa inteleaga cum a ajuns acolo. Este pasionala, dar cu toate ca sexul ocupa un loc semnificativ in viata ei, nu face din el un scop. Comportamentul femeii din aceasta zodie se schimba continuu. Un barbat puternic va reusi sa o controleze si femeia Balanta o sa ii faca pe plac in toate privintele.

Daca va avea un partener slab, ea va detine controlul. Dar nici in primul si nici in al doilea caz, barbatul nu va simti o conexiune profunda, pentru ca va fi vorba doar de satisfactie fizica.

Totusi, in momentul in care se va simti iubita, femeia Balanta se va schimba foarte mult – va deveni vesela si fermecatoare, dar nu si romantica. In casnicie va manifesta mai mult interes pentru relatia intima.


Barbatul Balanta

Barbatul Balanta are, pe de o parte, un caracter excelent, este elegant, atragator, tinde spre stabilitate si isi doreste sa fie iubit si apreciat de oamenii din jur. Pe de alta parte, este foarte atras de femei si sex, si incearca sa ascunda asta.

Uneori isi gaseste armonia si reuseste sa-si tina in frau firea pasionala, dar exista si momente in care nimic nu este pentru el mai important decat dorinta de a face sex. Asemenea momente il plaseaza intr-o stare de tensiune nervoasa si il fac foarte irascibil.

Contactul cu o femeie il linisteste numai pentru o perioada scurta de timp, daca ar fi posibil, pentru sex el si-ar lasa si familia, si serviciul. Situatia se complica si mai mult pentru ca nu se gandeste decat la nevoile proprii si nu acorda suficienta atentie partenerei.

Barbatul Balanta va reusi sa capete un anumit echilibru in viata de familie numai daca sotia lui va avea un temperament asemanator cu al lui.


Compatibilitate perfecta cu: Gemeni, Leu, Varsator, Berbec, Sagetator

Compatibilitate medie cu: Taur, Capricorn, Rac

Incompatibili cu: Pesti