Zodiac ChinezescZodiac Chinezesc
AstrologieAstrologie
Compatibilitati in dragosteCompatibilitati
AstrogramaAstrograma
NumerologieNumerologie
Anul 2023Anul 2023
Anul 2022Anul 2022
Zodia Balanta Horoscop Balanta (23 Septembrie - 22 Octombrie)

Balanta la Serviciu

Sefii din zodia Balanta, se considera a fi diplomati intelepti, cum ar fi Gandhi, dar zambetul şi observatiile lor dispretuitoare va vor da alte impresii. Balantele aflate la conducere, adora sa-si puna subordonatii fata in fata, si sa-i prinda pe nepregatite. Inainte sa-ai anunte hotararea deja luata, ei realizeaza un sondaj. Acest lucru se face doar ca sa aiba pe cine sa invinuiasca, daca ceva nu merge bine. Ei niciodata nu-ti vor raspune direct si explicit.

Dimpotriva, vei primi un raspuns vag si destul de incurcat, in mod intentionat. Roaga-i sa fie mai expliciti, si ei vor incepe sa-ti vorbeasca despre beneficiile stenografiei si necesitatea de a nota la timp toate indicatiile importante ale sefului. Un sef, nativ in Balanta, o sa iti dea si o multime de sfaturi utile pentru viata personala, incepand cu modul in care trebuie sa organizezi masa si terminand cu alegerea musafirilor. O sa iti povesteasca cum trebuie sa te imbraci, o sa iti atraga atentia ca te-ai ingrasat putin si o sa-ti dea de inteles ca nu este prea incantat de cercul tau de prieteni. Managerii din zodia Balanta isi vor aranja biroul cu cel mai scump mobilier, pe care si-l poate permite bugetul companiei. Toti ceilalti angajati vor avea mese ieftine si calculatoare vechi.

Colegii tai din Balanta sunt prea ocupati cu barfele, cu palavrageala la telefon si cu chestiuni personale, ca sa se gandeasca cum sa-ti ocupe functia. In schimb, daca vei fi nevoit sa faci treaba unui nativ din Balanta, pentru ca pranzul lui s-a cam intins pe toata partea a doua a zilei, sau pentru ca el trebuiau sa-si duca bunica la frizer, Balanta va crede ca urmaresti sa-i ocupi postul, si va decide sa faca tot posibilul sa fii concediat. Imediat dupa ce isi va face iarasi manichiura, iar tu – treaba ei. Dupa aceea se va calma si va hotara, ca e mai bine totusi sa te multumeasca, pentru faptul ca ai salvat-o iarasi.

Dupa ce ajunge la serviciu de la salonul de frumusete, Balanta va afla ca seful te-a rugat sa termini si raportul anual. Acum chiar ca nu va mai rezista, si se va duce direct la sef sa se planga ca ravnesti la functia ei. Totusi, inainte sa intre in biroul sefului, Balanta isi va da seama ca, probabil, a aparut o situatie de urgenta şi ca ar fi nedrept sa se planga de tine intr-un asemenea moment crucial. Acest scenariu se va repeta la nesfarsit, asa ca nu ai de ce sa iti faci griji. Pentru a-i tachina pe acesti bimbo agitati, saluta-i odata la doua zile, si ignora-i in restul timpului. Cand o sa faci astfel incat Balanta sa-si piarda echilibrul din cauza acestui comportament ciudat, du-te la masa ei si spune-i: “Seful ne-a dat doua sarcini urgente. Va rog, alegeti oricare dintre ele. Aveti 5 minute pentru a lua o decizie”.