Zodiac ChinezescZodiac Chinezesc
AstrologieAstrologie
Compatibilitati in dragosteCompatibilitati
AstrogramaAstrograma
NumerologieNumerologie
Anul 2023Anul 2023
Anul 2022Anul 2022
Zodia Balanta Horoscop Balanta (23 Septembrie - 22 Octombrie)

Caracter si Temperament Balanta

In majoritatea cazurilor, persoanele nascute in zodia Balanta inteleg foarte bine natura umana, sunt inteligente, istete, capabile sa atenueze problemele si dificultatile cu care se confrunta. Balantele participa cu placere la viata sociala, sunt sociabile, vesele, sensibile, dar nehotarate cand sunt in cautarea echilibrului, a unui moment potrivit sau a unor cuvinte necesare. In comparatie cu alte semne zodiacale, printre persoanele nascute in zodia Balanta rareori se intalnesc oameni capabili de fapte eroice.

Balantele adora tot felul de obiecte decorative pentru infrumusetarea locuintei, hainele frumoase si accesoriile. Iubesc frumusetea si arta.

Cu toate ca-si iubesc caminul, femeile din zodia Balanta detesta rutina si au nevoie de comunicare in afara locuintei, mai ales daca ceva nu merge bine. De obicei, persoanele din aceasta zodie au o dispozitie excelenta, dar isi pierd calmul daca apar dificultati in viata personala sau pe plan profesional.

Balanta acorda o mare importanta cunostintelor, pastreaza in memorie toate informatiile primite, considerand ca ascunderea lor ar fi o crima. Simte nevoia sa fie inconjurata de oameni, atragandu-i cu calitatile ei spirituale, cu farmecul, delicatetea, sensibilitatea, altruismul si capacitatea de a privi lucrurile din perspectiva altora. Balanta incearca sa creeze impresii placute, isi doreste sa fie apreciata, admirata si laudata.

Nativii din aceasta zodie lucreaza mai mult asupra ideilor altora, decat asupra idelor proprii, venind cu sugestii si recomandari. Evita sa raspunda pentru faptele lor. Aleg mai degraba sa stea in pat decat sa lupte pentru dreptate. Rareori pot spune “nu”.

Principalele calitati ale persoanelor din zodia Balanta sunt moralitatea inalta si generozitatea.