Horoscop urania 2019 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2019, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania

Horoscop Balanta


(23 Septembrie - 22 Octombrie)


Caracter si Temperament Balanta

In majoritatea cazurilor, persoanele nascute in zodia Balanta inteleg foarte bine natura umana, sunt inteligente, istete, capabile sa atenueze problemele si dificultatile cu care se confrunta. Balantele primesc satisfactie din participarea la viata sociala. Sunt sociabile, vesele, sensibile, nehotarate cand sunt in cautarea echilibrului, a unui moment potrivit sau a unui cuvant necesar. In comparatie cu alte semne zodiacale, printre persoanele nascute in zodia Balanta rareori se intalnesc oameni capabili de fapte eroice.

Balantele adora tot felul de obiecte pentru infrumusetarea locuintei, hainele frumoase si diverse accesorii. Iubesc frumosul si arta.

Cu toate ca-si iubesc caminul, femeile din zodia Balanta detesta rutina si au nevoie de comunicare in afara locuintei, mai ales daca ceva nu merge bine. De obicei, persoanele din aceasta zodie au o dispozitie excelenta, dar isi pierd calmul daca apar dificultati in viata personala sau in munca.

Balanta acorda o mare importanta cunostintelor, pastreaza in memorie toate informatiile primite, considerand ca ascunderea lor ar fi o crima. Simte nevoia sa fie inconjurata de oameni, atragandu-i cu calitatile ei spirituale, cu farmecul, delicatetea, sensibilitatea, altruismul si capacitatea de a privi lucrurile din perspectiva altora. Balanta incearca sa creeze impresii placute, dorind sa fie apreciata, admirata si laudata.

Nativii din aceasta zodie muncesc mai mult asupra ideilor altora decat asupra idelor proprii, venind cu sugestii si recomandari. Evita sa raspunda pentru faptele lor. Prefera sa stea in pat in loc sa lupte pentru dreptate. Rareori pot rosti cuvantul “nu”.

Principalele trasaturi de caracter pozitive ale persoanelor din zodia Balanta: moralitatea inalta, generozitatea.


Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...

S-ar putea sa-ti placa: