Zodiac ChinezescZodiac Chinezesc
AstrologieAstrologie
Compatibilitati in dragosteCompatibilitati
AstrogramaAstrograma
NumerologieNumerologie
Anul 2023Anul 2023
Anul 2022Anul 2022
Zodia Balanta Horoscop Balanta (23 Septembrie - 22 Octombrie)

Horoscop 2022 Balanta

Previziuni generale

Pentru nativii din zodia Balanta trecerea in anul 2022 va fi un excelent prilej de bucurie, intrucat practic toate dificultatile si problemele lor vor ramane in trecut. Anul Tigrului Negru de Apa promite sa fie o perioada placuta, care le va reda increderea ca totul va fi minunat. Majoritatea Balantelor vor pasi cu bucurie in noul an, dar trebuie sa se pregateasca pentru o perioada oarecum contraversata.

Daca reprezentantii zodiei vor ramane in starea lor preferata de echilibru, nu vor incerca sa preia initiativa si nu vor lua decizii pe cont propriu, anul Tigrului va fi pentru ei o perioada linistita, fara mari suisuri si coborasuri.

Balantele care vor avea incredere in sine si vor da dovada de ambitie si curaj, vor realiza foarte multe. Guvernatorul anului va fi de partea lor si le va oferi un sprijin considerabil in orice isi vor propune sa faca.

Intre timp, astrele sunt gata sa le ofere Balantelor indicii despre cum sa ajunga la inaltimi. Pentru asta este suficient sa-si gaseasca partenerul potrivit – puternic si curajos, care le va fi alaturi la nevoie si le va ajuta sa-si invinga temerile.

Horoscop 2022 Balanta: Cariera

Reprezentantii zodiei care vor reusi sa se adune si vor gasi in ei puterea de a se autodepasi, se vor bucura de mari realizari pe plan profesional.

Balantele, care dintr-un motiv sau altul, nu muncesc, isi vor gasi un loc de munca bun. Nativii care se vor dedica muncii, vor avansa in cariera si vor excela in promovarea proiectelor proprii.

Obiceiul Balantelor de a cantari totul inainte de a lua o decizie le va fi de mare folos in plan profesional, in momentul in care se vor confrunta cu situatii ambigue.

Astrele avertizeaza ca reprezentantii zodiei Balanta pot fi inselati, implicati in afaceri riscante sau pur si simplu tradati. In aceasta perioada, pentru a evita problemele in cariera si afaceri, Balantele vor trebui sa analizeze totul si sa studieze atent fiecare detaliu.

Horoscop 2022 Balanta: Bani

In anul 2022, majoritatea nativilor din zodia Balanta nu vor simti o lipsa acuta de bani. Dimpotriva, guvernatorul anului va avea grija de bunastarea materiala a nativilor din aceasta zodie si le va permite sa faca si unele cheltuieli suplimentare.

Balantele isi vor permite sa cumpere nu numai lucruri strict necesare, dar si ceva pentru placerea de moment. Acest factor nu le va afecta bugetul, Balantele intotdeauna vor avea ceva bani prin portofel. Totodata, multi nativi vor invata sa economiseasca si sa puna bani deoparte.

Spre sfarsitul iernii, multi reprezentanti ai zodiei Balanta isi vor da seama ca acorda mult timp unei activitati care nu le ofera mari satisfactii financiare. Balantele se vor apuca sa-si caute o alta ocupatie si multi se vor afirma in domenii noi, in care munca le va face placere si le va asigura si venituri substantiale.

In lunile de vara Balantele pot primi sume mari de bani. Acestea s-ar putea sa vina din partea persoanelor apropiate si un asemenea cadou nu ar trebui cheltuit deodata. Astrele le recomanda sa puna deoparte sumele primite, pentru ca in viitorul apropiat acesti bani s-ar putea sa le fie de mare folos.

Horoscop 2022 Balanta: Dragoste

Anul Tigrului Negru de Apa nu le aduce Balantelor mari suprize in plan sentimental. In general, va fi o perioada linistita, fara pasiuni si emotii intense, dar totusi destul de romantica si armonioasa.

Multi dintre nativii casatoriti vor hotara sa faca un copil si vestea buna e ca anul Tigrului este momentul perfect pentru asta.

Balantele care urmeaza sa se casatoreasca sunt sfatuite sa nu se grabeasca si sa amane acest eveniment important pentru anul viitor.

Nativii singuri din zodia Balanta au sanse mari sa-si gaseasca partenerul potrivit, si chiar daca nu se va ajunge la casatorie, se va dezvolta o prietenie stransa si durabila.

Horoscopul pentru anul 2022 indeamna Balantele sa dea dovada de mai multa rabdare in relatii, sa nu faca din tantar armasar si sa nu creeze conflicte din nimic.

Certurile si reprosurile continue pot afecta iremediabil relatiile. E nevoie de cat mai multe momente romantice astfel incat neintelegerile sa dispara si orice suparare sa fie data uitarii.