Zodiac ChinezescZodiac Chinezesc
AstrologieAstrologie
Compatibilitati in dragosteCompatibilitati
AstrogramaAstrograma
NumerologieNumerologie
Anul 2023Anul 2023
Anul 2022Anul 2022
Zodia Balanta Horoscop Balanta (23 Septembrie - 22 Octombrie)

Horoscop Sexual Balanta

Firea incredibil de romantica a Balantelor se descopera cel mai usor in pozitia “Cherry”, care le confera si mai multa senzualitate. Reprezentantii acestui semn zodiacal prefera sa faca sex impleticindu-si mainile si picioarele cu partenerul.

Pozitia Cherry preferata de nativii zodiei Balanta

Pentru a incetini excitarea rapida, va puteti opri pentru o clipa si va puteti mangaia reciproc in cele mai intime locuri. Dupa aceea continuati sa va miscati intr-un ritm mult mai lent si pentru a atinge starea de placere maxima stimulati-va reciproc organele genitale. In momentul orgasmului, nativilor din zodia Balanta le place foarte mult sa se uite in ochii partenerului.

In ciuda timiditatii aparente, Balanta reuseste sa atraga atentia sexului opus ca un magnet. In acelasi timp, pentru Balante intelectul este cea mai atragatoare trasatura sexuala a partenerului. Nativii din aceasta zodie tind in general sa viseze la un ideal, in care spiritul si trupul se combina perfect.

Pozitia Lampa preferata de nativii zodiei Balanta

Daca te-ai nascut in zodia Balanta, erotica simpla nu te excita. Esti o persoana destul de temperamentala si raspunzi la mangaierile partenerului, anticipand placerea intensa care va urma la finalul actului sexual. La fel ca si Taurii, nu iubesti graba si preferi sa faci sex lent si sa savurezi fiecare moment. Daca ai dat de un partener Balanta, sa stii ca cea mai sensibila zona erogena a acestui nativ sunt… fesele. Aceasta este zona asupra careia trebuie sa insisti cu mainile si cu limba.

Pozitia “Lampa fermecata” va fi cea mai potrivita pentru Balantele care nu suporta sa se grabeasca, iar pozitia “Piersica” le va oferi senzatii incredibil de intense. Printre altele, nativii din zodia Balanta sunt adevarati ostatici ai dragostei. Sexul oral le provoaca fiori, mai ales daca au mainile legate la spate cu o esarfa. Dupa aceea se lasa cu totul in voia partenerului!


Pozitia Piersica preferata de nativii zodiei Balanta

Zone erogene Balanta

Cele mai sensibile zone ale Balantei sunt partea de jos a spatelui si fesele.

In timp ce dansati sau chiar si atunci cand va plimbati, atinge-o usor in partea de jos a spatelui. Intr-un moment mai intim, pune-ti mainile pe fesele dezgolite ale Balantei si misca-ti palmele circular, trecand treptat pe spate pana sus si apoi ia-o de la capat. O Balanta adevarata va ajunge la extaz.

Daca e vorba despre barbatul Balanta, il vei innebuni atingandu-l cu sanii in partea de jos a spatelui. Nu va trebui sa faci aceasta miscare de doua ori.

In cazul tuturor Balantelor, fesele sunt o zona extrem de sensibila. Femeile se excita la maxim cand partenerul le mangaie, le strange si le palmuieste usor. Prefera pozitii in care fesele li se vad foarte bine. Ambele sexe iubesc sa li se dea palme usoare peste fund.

Apropo, majoritatea Balantelor au fese rotunde cu o forma corecta.