Horoscop urania 2019 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2019, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania

Horoscop Urania Gemeni


(21 Mai - 21 Iunie)


Cum il cuceresti pe Gemeni?


Tine-l, ca altfel fuge!

Pentru barbatul Gemeni este important sa-si gaseasca un convorbitor placut cu care sa nu se plictiseasca. Varsta partenerei, aspectul ei fizic, statutul social si reputatia pot fi pe plan secundar pentru Gemeni, daca o sa-i placa sa discute cu ea.

Alte semne zodiacale parcurg perioada cunoasterii in cateva zile sau luni, Gemenii in schimb sunt in stare sa treaca de aceasta etapa dupa o plimbare romantica. Dificil este sa faci aceasta relatie sa fie serioasa.

Adaugand surprize si spontaneitate in comportamentu propriu, o femeie poate sa spere ca barbatul Gemeni isi va dori o relatie pe termen lung. Ca sa fie iubita de el, ea trebuie sa dea dovada de multa imaginatie si de o minte deschisa, pentru a-i influenta vitalitatea fizica si emotionala.

Este mai bine sa uiti de gelozie si suspiciune, luand in considerare firea schimbatoare a barbatului Gemeni si dorinta lui de comunicare. Numai o femeie cu fire versatila si schimbatoare ca a lui sau una severa, dar asemanatorare unei “mamici” iubitoare, care il va ierta pentru firea libertina si comportamentul imprevizibil, poate ajuta acest vesnic copil sa se potoleasca.Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...