Zodiac ChinezescZodiac Chinezesc
AstrologieAstrologie
Compatibilitati in dragosteCompatibilitati
AstrogramaAstrograma
NumerologieNumerologie
Anul 2023Anul 2023
Anul 2022Anul 2022
Zodia Gemeni Horoscop Gemeni (21 Mai - 21 Iunie)

Horoscopul Miliardarului pentru Gemeni

“Spuneti-mi cum au trait Gemenii in copilarie – si va voi spune cati bani vor face fiind maturi.” Parintii sunt cei care deternina situatia voastra financiara. Nu poate fi o diferenta prea mare. Daca parintii au trait in lux, la fel veti face si voi. Destul de des, parintii Gemenilor dau un start puternic sub forma unui apartament, a unei afaceri si, in general, un sprijin material pentru inceput. Nu sunteti amatorul “curselor pe distante lungi”. Cu cat este mai scurta perioada “munca – castig” (de preferat este sa nu dureze mai mult de 28 de zile), cu atat mai bine lucrati. Cel mai bine este atunci cand primiti banii exact dupa ce v-ati facut treaba. Apropo, va puteti calcula venitul material in functie de ciclul Lunii: unii nativi primesc bani cand e luna noua, altii – cand e luna plina, dar exista conexiune individuala stricta. Aceasta trebuie observata in ordine individuala, iar din moment ce calcularea zilelor lunare favorabile este simpla pentru voi, va puteti face singuri un calendar micut.

Astrele si banii

Declaratiile fiscale – sunt cea mai remarcabila fictiune artistica scrisa vreodata.

Nu putem spune ca procentul oamenilor bogati, nascuti in aceasta zodie, este mare. Situatia materiala prospera – nu este lucrul principal in viata Gemenilor. De obicei, inteligenta lor ii ajuta sa duca un trai bunicel. Ei pot avea cateva surse de finantare total diferite. Fiind destul de rezonabili si chibzuiti, Gemenii stiu sa administreze banii, dar nu fac un cult din acest lucru. Chiar invers, deseori pot parea excentrici. Ei pot fi generosi, pot ierta datoriile, isi ajuta material prietenii, dar este posibil ca acesti bani sa vina din rezervele sotiei sau din fraude mici. Avand o inteligenta dezvoltata, ei isi administreaza banii cu cap, tinand o parte acasa si o parte in contul bancar. Si astfel isi tin in secret venitul real. Isi cheltuiesc banii in general pe distractii si hobby-uri. Sunt norocosi in jocurile de noroc. La casino-uri, de cele mai multe ori, castiga.

Lunile cele mai favorabile din fiecare an, din punct de vedere financiar, sunt iulie si ianuarie. Perioadele potrivite pentru afaceri pe viitor: 26 iunie 2013 – 16 iulie 2014; 2 decembrie 2019 – 19 decembrie 2020.