Zodiac ChinezescZodiac Chinezesc
AstrologieAstrologie
Compatibilitati in dragosteCompatibilitati
AstrogramaAstrograma
NumerologieNumerologie
Anul 2023Anul 2023
Anul 2022Anul 2022
Zodia Gemeni Horoscop Gemeni (21 Mai - 21 Iunie)

Gemenii la volan

Gradul riscului de a face accident: Compania de asigurari auto Insurance Hotline a dedus o legatura directa intre semnul zodiacal al conducatorului auto si sansele ca el sa faca accident sau sa incalce regulile de circulatie. Pentru a se asigura ca teoria lor nu este una gresita, specialistii au investigat 100 000 de dosare ale clientilor care au facut accident. Astfel, expertii au aflat ca mai putine accidente si incalcari ale regulilor au fost depistate in cazul Gemenilor (locul 11). Conform altor date, ei au comis 9,3% din accidentele rutiere, in majoritatea cazurilor din cauza condusului agresiv. Gemenii depasesc viteza legala, sar de pe o banda pe alta si se baga in depasiri unde se poate si unde nu se poate…

Modelul automobilului preferat de zodia Gemeni

Stilul de a conduce: Sunt cei mai temperamentali soferi. Farurile pentru ei sunt o jucarie, iar claxonul – componenta de baza a masinii. Avantajul lor este faptul ca reactioneaza rapid.

Recomandari pentru cel de langa sofer: Cum ai putea sa-l linistesti pe soferul Gemeni? Pur si simplu spune-i ca ai auzit de existenta unui radar prin zona.

Automobil: Gemenii cumpara Audi. Stii de ce? Ca sa auda bine! Nativii din Gemeni iubesc sa dea muzica la maxim cand conduc. Si e atat de placut sa simti si bataia vantului! Iar pentru a le avea pe amandoua, trebuie sa mergi cu viteza.