Horoscop urania 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania

Horoscop Urania Gemeni


(21 Mai - 21 Iunie)


Horoscop Rautacios Gemeni

Acesti vorbareti nu tac nici o secunda. Uneori iti doresti la nebunie sa le bagi in gura un baton de ciocolata, ca intr-o reclama cunoscuta. Si pe langa asta, ei incep sa discute fara pic de rusine despre lucruri pe care le cunosc foarte vag.

De obicei, Gemenii se straduie sa povesteasca ceva cat mai clar, si ajung sa nu se mai poata opri. Ei realizeaza acest lucru, incep sa se enerveze, si din cauza asta vorbesc si mai mult, si mai repede. O astfel de agitatie si nervozitate a Gemenilor ii scoate din fire pe ceilalti. Tot din aceasta cauza Gemenii se concentreaza foarte greu asupra unui singur lucru. Situatiile, in care trebuie sa depuna efort, le ingreuneaza existenta.

Pe acesti oameni, nascuti in zodia Gemeni, nu te poti baza. Ei o sa-ti promita ceva, o sa jure ca vor face totul la timp si cu exactitate, si o sa uite de ce-au promis dupa numai cinci minute. Nu incercati sa le destainuiti vreun secret. Toate cunostintele lor il vor afla a doua zi.

Dar problema principala a Gemenilor este ca ei privesc viata prea mintal. Totul trece prin analiza, chiar si sentimentele. De aici vine cinismul lor – si acesta fiind, de fapt, masca lor protectoare.Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...