Zodiac ChinezescZodiac Chinezesc
AstrologieAstrologie
Compatibilitati in dragosteCompatibilitati
AstrogramaAstrograma
NumerologieNumerologie
Anul 2023Anul 2023
Anul 2022Anul 2022
Zodia Gemeni Horoscop Gemeni (21 Mai - 21 Iunie)

Horoscop rautacios Gemeni

Acesti nativi vorbareti nu tac nici o secunda. Iti vine uneori sa le bagi in gura un baton de ciocolata, ca intr-o reclama cunoscuta. Si mai enervant este ca incep sa discute fara pic de rusine despre lucruri pe care le cunosc foarte vag.

Incercand sa povesteasca ceva cat mai clar, Gemenii ajung sa nu se mai poata opri. Isi dau seama de acest lucru, se enerveaza si din cauza asta vorbesc si mai mult, si mai repede. Aceasta agitatie si nervozitate a Gemenilor ii irita pe ceilalti. Tot din aceasta cauza Gemenii se concentreaza foarte greu asupra unui singur lucru. Situatiile care necesita efort le ingreuneaza existenta.

Pe cei nascuti in zodia Gemeni nu te poti baza. O sa-ti promita ceva, o sa jure ca vor face totul la timp si cu exactitate, si dupa numai cinci minute o sa uite ce ti-au promis. Nu incerca sa le spui vreun secret. Toata lumea il va cunoaste a doua zi.

Problema principala a Gemenilor este ca analizeaza totul prea mult. Toate trec prin analiza, chiar si sentimentele. De aici vine si cinismul acestor nativi – este masca lor protectoare.