Horoscop urania 2019 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2019, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania

Horoscop Gemeni


(21 Mai - 21 Iunie)


Femeia Gemeni

In tinerete, comportamentul femeii Gemeni este imprevizibil, dragostea este pentru ea distractie. Dar cu cat se maturizeaza mai mult femeia Gemeni, cu atat mai interesanta devine relatia cu ea. Cel mai bine se exprima in dragoste, cand se manifesta esenta ei feminina cu o varietate de calitati morale inalte si o fire complexa.

Este destul de usor sa mentii relatia si sa discuti cu femeia Gemeni. Este interesanta, plina de viata, stie sa distreze lumea din jur, te binedispune cu un simt a umorului foarte bine dezvoltat. Femeia Gemeni este extrem de sensibila, visatoare, fermecatoare si inteligenta. Ingeniozitatea ei in dragoste este incomparabila. Femeia Gemeni poate fi o gospodina minunata si ospitaliera, un partener destept de discutie, capabil sa discute pe diverse teme. Dar totul se poate schimba brusc, poate sa aiba o cadere nervoasa, sa nu poata fi linistita. In felul acesta, nu te vei plictisi niciodata cu femeia Gemeni.

Femeia Gemeni este un prieten bun, o sa mearga cu tine la meciuri de hochei, baschet si la alte competitii sportive, si peste tot va fi incredibil de delicata, gratioasa si fermecatoare. Persoanele din zodia Gemeni se intereseaza de tot ceea ce nu cunosc. Datorita inteligentei si firii patrunzatoare, Femeia Gemeni va intelege toate detaliile activitatii tale profesionale si iti va oferi una sau mai multe solutii neobinuite pentru rezolvarea problemei aparute. Asadar, ar fi mai bine sa nu o ignori si sa-i asculti recomandarile.

Pentru a fi sigur ca nici un alt barbat nu-i va capta atentia, trebuie sa fii ereu cu ea. Pana cand va reusi sa-si controleze sentimentele, va veti certa de multe ori. Dar majoritatea Gemenilor isi inteleg greselile la timp si totul se stabilizeaza.

Sotia din zodia Gemeni nu este foarte pasionala. Gandurile si diverse activitati ii distrag atentia de la realitate. Dar in momentul in care vei reusi sa-i trezesti interesul si cand va avea loc unirea sufleteasca si fizica, poti sa spui ca ai cucerit-o si te vei bucura de compania a doua femei, neobisnuite si fermecatoare, in una singura.

Femeia Gemeni este atat de plina de idei, iar inima ei de sperante, incat fara ajutorul unei masini de calcul, uneori n-ai cum sa o intelegi. Dar s-ar putea sa aiba nevoie mai degraba de un barbat capabil sa tina pasul cu ea, schimband idei in mers.

Daca faci parte din aceasta categorie, si daca vei reusi sa o tii langa tine, va avea nevoie de tine la fel de mult cum ai tu de ea.Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...