Horoscop urania 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania

Horoscop Urania Gemeni


(21 Mai - 21 Iunie)


Horoscop Erotic Gemeni

Femeia

Este o femeie desteapta, isteata, are un caracter excelent, se intelege foarte bine cu lumea din jur si aceasta capacitate o ajuta sa-si faca o cariera de succes.

Dar tot intelegenta si intelegerea oamenilor o impiedica sa-si gaseasca perechea. Este o prietena de incredere pentru multe persoane, dar nu poate sa-si gaseasca nicicum partenerul potrivit. Numai lui ii poate darui dragostea si sensibilitatea ei. Dar barbatii care ar merita-o sunt o raritate, asa ca, cel mai probabil, focul nu se va aprinde.

In unele aventuri ea simte doar o atractie fizica. Aceste femei nu sunt parasite, ele pleaca linistit, lasand in urma un sentiment de respect pentru ele. Dar daca o astfel de femeie totusi isi gaseste alesul, relatia lor devine un ideal al fericirii familiale.

Barbatul

Majoritatea barbatilor nascuti in aceasta zodie sunt talentati. Percep lumea din jur cu un grad ridicat de sensibilitate. Venereaza frumusetea femeii si a relatiei intime. Dar talentul Gemenilor nu asigura performanta lor in pat. Romantismul il incurca pe acest nativ sa inteleaga femeia corect, el pur si simplu o inconjoara cu romantism. Se produce un sentiment reciproc din partea femeii, dar momentul apropierii deseori o dezamageste.

Problema este ca in aceasta dragoste el nu o iubeste atat pe ea, cat pe el insusi, iar talentul sexual nu ii este asigurat.

Romantismul il ajuta in arta lui, dar nu si in relatia intima. El simte tot timpul nevoia de atentie si aproape intotdeauna se gaseste o femeie gata sa se sacrifice pentru talentul lui.

Dar chiar si ea intelege ca este imposibil sa ai o familie normala cu acest barbat, si se multumeste cu rolul de veghetoare a muzei barbatului Gemeni.

Compatibilitate perfecta cu: Balanta, Varsator, Leu, Gemeni
Compatibilitate medie cu: Taur
Incompatibili cu: Pesti, Fecioara, Sagetator