Zodiac ChinezescZodiac Chinezesc
AstrologieAstrologie
Compatibilitati in dragosteCompatibilitati
AstrogramaAstrograma
NumerologieNumerologie
Anul 2023Anul 2023
Anul 2022Anul 2022
Zodia Gemeni Horoscop Gemeni (21 Mai - 21 Iunie)

Horoscop Erotic Gemeni

Femeia Gemeni

Femeia Gemeni este desteapta, isteata, are un caracter excelent, se intelege foarte bine cu lumea din jur si asta o ajuta sa-si faca o cariera de succes.

Dar tot inteligenta si intelegerea oamenilor din jur o impiedica sa-si gaseasca perechea. Este o prietena de incredere pentru multe persoane, dar nu reuseste sa-si gaseasca nicicum partenerul potrivit. Numai lui ii poate darui toata dragostea si sensibilitatea. Barbatii care ar merita-o sunt insa o raritate si flacara iubirii uneori nu se mai aprinde.

In unele relatii femeile din zodia Gemeni nu simt decat o atractie fizica. Barbatii nu le parasesc, ele pleaca singure linistit, lasand in urma un sentiment de respect pentru ele. Daca o astfel de femeie isi gaseste totusi alesul, relatia lor devine o intruchipare a fericirii familiale.


Barbatul Gemeni

Majoritatea barbatilor nascuti in aceasta zodie sunt talentati. Percep lumea din jur cu un grad ridicat de sensibilitate, venereaza frumusetea femeii si a relatiei intime. Talentul Gemenilor nu le asigura insa performanta pe plan sexual. Firea romantica il impiedica pe acest nativ sa inteleaga femeia, el pur si simplu o inconjoara cu romantism. Cu toate ca in sufletul femeii se creeaza un sentiment reciproc, momentul apropierii deseori o dezamageste.

Problema este ca in aceasta dragoste el se iubeste mai mult pe el, iar talentul lui deseori nu ajuta pe plan sexual. Romantismul il ajuta in arta, dar nu si in relatia intima. Cu toate acestea, avand tot timpul nevoie de atentie, barbatul Gemeni pana la urma reuseste sa gaseasca o femeie dispusa sa se sacrifice pentru talentul lui. Totusi, chiar si ea intelege ca este imposibil sa ai o familie normala cu acest barbat si se multumeste cu rolul de muza.


Compatibilitate perfecta cu: Balanta, Varsator, Leu, Gemeni

Compatibilitate medie cu: Taur

Incompatibili cu: Pesti, Fecioara, Sagetator