Zodiac ChinezescZodiac Chinezesc
AstrologieAstrologie
Compatibilitati in dragosteCompatibilitati
AstrogramaAstrograma
NumerologieNumerologie
Anul 2023Anul 2023
Anul 2022Anul 2022
Zodia Gemeni Horoscop Gemeni (21 Mai - 21 Iunie)

Horoscop Sexual Gemeni

Gemenii adora tot felul de mangaieri in timpul actului sexual. Cu ajutorul unor astfel de manipulari poti face minuni cu partenerul din aceasta zodie. Intindeti-va unul langa altul, fata in fata, iar dupa penetrare, impinge-ti corpul spre partener pentru amplificarea placerilor sexuale. Totodata, nu incetati sa va mangaiati reciproc.

Gemenii sunt innebuniti dupa mai multa miscare in pat, asadar, schimbarea frecventa a pozitiei va avea un efect incredibil! Fiind un semn de aer, Gemenii vibreaza si la cele mai mici senzatii.

Pozitia Cherry preferata de nativii zodiei Gemeni

Gemenii au un caracter sensibil, de aceea au nevoie de cele mai diverse senzatii erotice – nu e suficient doar sa vada sexul, trebuie sa-l si auda, sa-l miroasa sau sa-l guste. Pe langa acestea, nativul din zodia Gemeni “iubeste cu urechile”. Este suficient sa auda vocea persoanei iubite si vulcanul pasinii erupe.

In sex Gemenii sunt la fel de activi ca in orice alt domeniu. Daca partenerul tau este din zodia Gemeni, tine minte ca gazonul din curtea unui strain il poate aprinde mult mai tare decat cel mai comod si relaxant pat. Sexualitatea Gemenilor este ascunsa in… mainile lor jucause! Incepand de la varful degetelor si pana la cot totul este o zona erogena. Asadar, trage conluzii!

In ceea ce tine de pozitii sexuale, nativii din zodia Gemeni vor avea parte de senzatii tari in pozitia “Piersica”, care li se potriveste si Varsatorilor, iar pozitia “Cherry”, recomandata nativilor din Balanta, va satisface pe deplin dorinta nativului din Gemeni de a se simti adorat. Avand in vedere ca Gemenii se excita de la cuvinte obscene spuse la telefon, preludiul poate sa inceapa chiar si inaintea unui contact direct.

Pozitia Piersica preferata de nativii zodiei Gemeni

Zone erogene Gemeni

Zonele cele mai sensibile ale Gemenilor sunt mainile. Femeilor din zodia Gemeni le place sa le saruti mainile, iar barbatii Gemeni iubesc cand le saruti si le sugi un pic fiecare deget pe rand. Plimba-ti degetele pe mana nativului din zodia Gemeni si o sa iti para ca terminatiile lui nervoase vor sa te atinga. O mangaiere intamplatoare a varfurilor degetelor ii poate provoca fiori de extaz, iar sarutarea partilor interioare ale mainilor ii va oferi o placere deosebita.

Pentru senzatii mai intense, atinge-l pe nativul din Gemeni cu buzele si cu limba de la cot pana la umar. Vei simti deodata cum il cuprinde o dorinta nebuneasca.