Horoscop urania 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania

Horoscop Gemeni


(21 Mai - 21 Iunie)


Pietrele norocoase ale zodiei Gemeni

Cele mai norocoase talismane ale zodiei Gemeni sunt crisoprazul, berilul si agatul. Pietre norocoase Gemeni

Crisoprazul este o piatra pretioasa deosebit de apreciata inca din antichitate. Este foarte util pentru persoanele indraznete si active.

Incadrat intr-o rama de aur, crisoprazul protejeaza impotriva inselaciunilor, a pierderilor financiare si a tuturor pericolelor legate de afaceri. Crisoprazul il apara pe purtator de deochi, de blesteme si de minciuni, aduce liniste in viata, ajuta la vindecarea bolilor de ochi si nervi.

Pietrele zodiei Gemeni

Berilul este o piatra pretioasa deseori transparenta, de o culoare verzuie sau galbuie.

Aceasta piatra aduce noroc in dragoste, stabilitate si constanta in sentimente, ajuta la prevenirea depresiei, il face pe purtator sa fie mai optimist, mai binevoitor si intotdeauna binedispus.

Pietrele norocoase ale zodiei Gemeni

Agatul este o piatra semipretioasa dura, care prezintă straturi fine și diferit colorate. Este utilizat pentru confectionarea bijuteriilor si in tehnica.

Purtat la incheietura mainii stangi, agatul lupta cu furia necontrolata si rautatea, protejeaza de ochiul malefic, intoxicatii si alte rele. Da putere, imbunatateste memoria, concentrarea si vederea, apara de dezastre naturale. In cazul anginei sau al durerilor de dinti, pentru ameliorarea durerilor si o vindecare mai rapida, agatul trebuie purtat la gat.Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...