Zodiac ChinezescZodiac Chinezesc
AstrologieAstrologie
Compatibilitati in dragosteCompatibilitati
AstrogramaAstrograma
NumerologieNumerologie
Anul 2023Anul 2023
Anul 2022Anul 2022
Zodia Gemeni Horoscop Gemeni (21 Mai - 21 Iunie)

Pietrele norocoase ale zodiei Gemeni

Cele mai norocoase talismane ale zodiei Gemeni sunt crisoprazul, berilul si agatul.

Crisopraz pietre norocoase ale zodiei Gemeni

Crisoprazul este o piatra pretioasa deosebit de apreciata inca din antichitate. Este foarte util pentru persoanele indraznete si active.

Incadrat intr-o rama de aur, crisoprazul protejeaza impotriva inselaciunilor, a pierderilor financiare si a tuturor pericolelor legate de afaceri. Crisoprazul il apara pe purtator de deochi, de blesteme si de minciuni, aduce liniste in viata, ajuta la vindecarea bolilor de ochi si nervi.

Berilul este o piatra pretioasa deseori transparenta, de o culoare verzuie sau galbuie.

Aceasta piatra aduce noroc in dragoste, stabilitate si constanta in sentimente, ajuta la prevenirea depresiei, il face pe purtator sa fie mai optimist, mai binevoitor si intotdeauna binedispus.

Beril pietre norocoase ale zodiei Gemeni

Agatul este o piatra semipretioasa dura, care prezintă straturi fine și diferit colorate. Este utilizat pentru confectionarea bijuteriilor si in tehnica.

Purtat la incheietura mainii stangi, agatul lupta cu furia necontrolata si rautatea, protejeaza de ochiul malefic, intoxicatii si alte rele. Da putere, imbunatateste memoria, concentrarea si vederea, apara de dezastre naturale. In cazul anginei sau al durerilor de dinti, pentru ameliorarea durerilor si o vindecare mai rapida, agatul trebuie purtat la gat.

Agat pietre norocoase ale zodiei Gemeni